Από EW Staff
03 Δεκεμβρίου, 2022 @ 11:21
IMG 0567

IMG 0565

Η ιστορία:

Ο David Harbour είναι ο Άι-Βασίλης στην ταινία «Άγρια Νύχτα», η οποία έρχεται στους κινηματογράφους στις 8 Δεκεμβρίου!

Μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλει την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια έπαυλη μιας πλούσιας οικογένειας, παίρνοντας όλους όσους βρίσκονται μέσα για ομήρους. Ωστόσο δεν είναι προετοιμασμένοι για έναν μαχητή-έκπληξη: ο Άγιος Βασίλης τυγχάνει να βρίσκεται στη γειτονιά και πολύ σύντομα θα δείξει στους κακοποιούς ότι δεν είναι και τόσο άγιος.

IMG 0566

Η υποδοχή του Santa… Harbour στις Ηνωμένες Πολιτείες:

Από τις ωραιότερες στιγμές της εορταστικής περιόδου είναι όλες οι νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Η κωμωδία δράσης “‘Αγρια Νύχτα” κατάφερε να κάνει μία γερή είσοδο στο ήδη γιορτινό box office των ΗΠΑ. Ο David Harbour του Stranger Things παίζει έναν αδίστακτo και χαρούμενο Άγιο Βασίλη και η ταινία εκτιμάται ότι θα αποφέρει $10 εκατομμύρια μέχρι την Δευτέρα σε 3500 αίθουσες σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Αν και αυτός ο αριθμός μπορεί να φαίνεται μεγάλος να επισημάνουμε ότι η κωμωδία δράσης με τον Harbour – Άγιο Βασίλη χρειάστηκε μόνο 20 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει. Ποσό που θεωρείται ένας μέτριος προϋπολογισμός σε σύγκριση με τις περισσότερες σύγχρονες ταινίες. Αυτό το Σαββατοκύριακο το Black Panther: Wakanda Forever, αναμένεται να κερδίσει άλλα $22-$25 εκατομμύρια. Το Violent Night- Άγρια Νύχτα είναι η μόνη σημαντική νέα κυκλοφορία αυτή την εβδομάδα ενώ το Top Gun: Maverick επιστρέφει στους κινηματογράφους για δύο εβδομάδες ξεκινώντας από χθες!

IMG 0560

Ωστόσο, παρά τον ανταγωνισμό, η Universal θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη για το δυναμικό ξεκίνημα του Violent Night. Και η αλήθεια είναι ότι το box office είχε απεγνωσμένη ανάγκη από μια χριστουγεννιάτικη ταινία τις φετινές γιορτές. Πόσο μάλλον μια Χριστουγεννιάτικη κωμωδία δράσης με πρωταγωνιστή τον ιδιαίτερα αγαπητό David Harbour.

Διαβάστε επίσης: