Όπως φημολογείται, η η παραγωγή είναι αρκετά ακριβή.

Από EW Staff
31 Αυγούστου, 2021 @ 20:00

Η ταινία Ghosted είναι η επανασύνδεση των Avengers, αν σκεφτεί κανείς πως οι πρωταγωνιστές Chris Evans και Scarlett Johansson, γνωστοί για τους ρόλους τους ως Captain America και Black Widow, αντίστοιχα, συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά για το τηλεοπτικό δίκτυο της Apple.

Ο Dexter Fletcher, ο δημιουργός του Rocketman, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick, οι σεναριογράφοι των Deadpool και Zombieland.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Chris Evans, David Ellison, Dana Goldberg και ο Don Granger της Skydance, της εταιρείας, που κρύβεται πίσω από την ταινία The Tomorrow War.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται για μία ρομαντική περιπέτεια, η οποία ίσως εμπνέεται σε έναν βαθμό από την ταινία Romancing the Stone του 1984 με πρωταγωνιστές τους Michael Douglas και Kathleen Turner.

Αν και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το ακριβές budget της ταινίας, το μόνο σίγουρο είναι πως η παραγωγή είναι αρκετά ακριβή. Είναι όμως, μέρος του “επιθετικού” σχεδίου marketing της Apple να προσελκύσει κορυφαία ταλέντα.

Η δημοφιλής πλατφόρμα αυτή την περίοδο οργανώνει την παραγωγή του Emancipation, ένα δράμα με πρωταγωνιστή τον Will Smith. Νωρίτερα φέτος ανέλαβε την ταινία Killers of the Flower Moon, το θρίλερ του Martin Scorsese με πρωταγωνιστή στον Leonardo DiCaprio.

Για τη Scarlett Johansson, αυτή είναι η δεύτερη συμφωνία που έχει κάνει μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Disney για παραβίαση των όρων του συμβολαίου για την ταινία Black Widow. Η πρώτη της συμφωνία αφορά τη νέα ταινία του Wes Anderson, η οποία γυρίζεται τώρα στην Ισπανία.

Ο Chris Evans σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο δράμα Defending Jacob του Apple TV+, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το The Grey Man, ένα θρίλερ δράσης με τον Ryan Gosling.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: