Είναι επίσημα μαμά δύο παιδιών!

Από EW Staff
09 Δεκεμβρίου, 2021 @ 13:22
Christina Ricci 2

Η 41χρονη ηθοποιός και ο σύζυγος της Mark Hampton, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μαζί. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο instagram, η κόρη τους Cleopatra Ricci Hampton γεννήθηκε την Τετάρτη.

ricci baby

“Η καρδιά μου έχει εκραγεί. Η @riccigrams και το μωρό είναι μια χαρά, όλοι ξεκουραζόμαστε μετά από ένα τόσο περιπετειώδες πρωινό.. καλώς ήρθες στον κόσμο Cleopatra Ricci Hampton ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️” έγραψε ο Mark Hampton δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία του νεογέννητου μωρού

Ο Mark Hampton μοιράστηκε ακόμα μερικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο στα instagram stories του, συμπεριλαμβανομένου και ενός γλυκού στιγμιότυπου από τις πρώτες στιγμές της Ricci με την κόρη τους.

264183130 1590980781294494 1619564442913893838 n

«Τι γεμάτο συναισθήματα πρωινό, δεν έκλαψα ποτέ τόσο πολύ», έγραψε.

Τον Αύγουστο, η Christina Ricci ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της στο instagram μαζί με μια εικόνα υπερήχου γράφοντας “Η ζωή συνεχίζει να γίνεται καλύτερη 🎉.”

Ο Mark Hampton, τον οποίο παντρεύτηκε δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, μοιράστηκε επίσης τις εικόνες των υπερηχογραφημάτων στον λογαριασμό του, γράφοντας παρόμοια λεζάντα στην ανακοίνωσή του, “❤️🎉 Η ζωή γίνεται όλο και καλύτερη!!! 🎉❤️.”

Η Christina Ricci έχει επίσης έναν γιό με τον πρώην σύντροφο της James Heerdegen, τον εφτάχρονο Freddie. Πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει στο People πως περνάει όλο τον χρόνο της με το παιδί της.

«Συνήθως όταν είμαι εκτός δουλειάς, είμαι με τον γιο μου», είπε τον περασμένο Δεκέμβριο. “Όταν δεν εργάζομαι, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί του. Τον πηγαίνω στα ραντεβού του για παιχνίδι και στο νηπιαγωγείο.”

Το 2016, η Christina Ricci είχε είπε ότι «η απόκτηση ενός παιδιού άλλαξε τα πάντα» για εκείνη.

“Έχει φέρει στη ζωή μου πράγματα σημαντικά και ουσιώδη. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρω τη ζωή στα σοβαρά, κάτι που δεν έκανα πριν”, είχε δηλώσει τότε, προσθέτοντας, “Θέλω να τα καταφέρω για χάρη του. Οι επιλογές μου έχουν μεγαλύτερη σημασία”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: