Από EW Staff
31 Οκτωβρίου, 2022 @ 07:59
thumbnail 9 "Γειά-The Musical!" ένα εμπνευσμένο μιούζικαλ που αναμένεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

GEIA PHOTO

Γεια – the musical!” Ένα μουσικό θέμα που αγαπήθηκε όσο ελάχιστα στον κόσμο με περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο You tube και 10.000.000 streams στο Spotify. Σε στίχους αλλά και μουσική του Φοίβου το hit-single άφησε εποχή και φυσικά όχι μόνο στην ελληνική δισκογραφία. 

Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η ιδέα για την μεταφορά του μουσικού θέματος σε musical ήταν του ίδιου του Φοίβου. Όταν γεννήθηκε η ιδέα, αμέσως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, γνωστό για την επιτυχημένη παρουσία του στο μουσικό θέατρο.

Σκοπός και των δύο ήταν να μην γίνει απλά μια νοσταλγική αναβίωση του άλμπουμ, αλλά να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα επικοινωνήσει με το μέλλον. Με νέες ενορχηστρώσεις, νέες ερμηνείες αλλά και καινούργιες συνθέσεις που εξυπηρετούν την πλοκή του έργου.

Για τις ανάγκες της παράστασης έγινε μια μεγάλη –εξαντλητική ακρόαση, ώστε να βρεθούν καινούργια ταλαντούχα πρόσωπα που θα συζητηθούν. Έτσι βρέθηκαν καταξιωμένοι ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές να συμπληρώνουν το ανατρεπτικό καστ του “Γειά”. 

Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο σύγχρονο νεανικό Musical για όλο τον κόσμο. 21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 90s ζωντανεύει επιτέλους στο θέατρο!

Η συνεργασία του Φοίβου με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, μια συνεργασία έκπληξη – talk of the town από τη στιγμή που ανακοινώθηκε – αποτελεί το γεγονός του φετινού χειμώνα!

Ο Φοίβος εργάστηκε πυρετωδώς δημιουργώντας νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ έγραψε και νέα τραγούδια, αποκλειστικά για την θεατρική μεταφορά του άλμπουμ. 

Στο «γεια – the musical» θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

thumbnail 9

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος με συμμετοχές έκπληξη! 

Η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, “η φωνή” μιας ολόκληρης εποχής!

Η εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε ρόλο-ανατροπή!

Η θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά αλλά και ο Παναγιώτης Πετράκης, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια! 

Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Για εισιτήρια σπεύστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/theater/geia-the-musical/

Διαβάστε επίσης: