Ευτυχισμένες στιγμές διανύει η Gal Gadot, αφού έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Από EW Staff
29 Ιουνίου, 2021 @ 02:08

Η Ισραηλινή ηθοποιός Gal Gadot που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία “Wonder Woman”, έκανε γνωστή την είδηση του ερχομού της κόρης της,  με μία δημοσίευσή της στο Instagram. 

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία με εκείνη, τον σύζυγό της, τις άλλες δύο κόρες της, την 9χρονη Alma και την 4χρονη Mava, καθώς και τη νεογέννητη Daniela (όπως αποκάλυψε το όνομά της στην λεζάντα της φωτογραφίας).

Κάτω από την δημοσίευση, έγραψε: «Η γλυκιά μου οικογένεια. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων και χαρούμενη (και κουρασμένη). Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Daniella στην οικογένεια μας. Σας στέλνω ευχές για αγάπη και υγεία».

Από τη στιγμή, που έκανε την δημοσίευση η 36χρονη ηθοποιός, έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 1 εκατομμύρια likes. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, “Jimmy Kimmel Live!” τον περασμένο Απρίλιο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως αυτό που τους δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο από την ίδια της την εγκυμοσύνη, ήταν το να απαντήσει στις απορίες της κόρης της, Maya, σχετικά με το πώς ήρθε το μωρό. Όπως είπε η Gal Gadot, της απάντησαν τελικά πως “η μαμά και ο μπαμπάς έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά και τότε ο μπαμπάς φύτεψε ένα σποράκι στην κοιλίτσα της μαμάς”. 

Μάλιστα, αποκάλυψε και το πώς ανακοίνωσαν στις κόρες τους τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. “Φτιάξαμε ένα cupcake για κάθε μέλος της οικογένειας. Ακόμα και για τον σκύλο. Και όταν είδαν ότι περίσσεψε ένα ακόμα και ρώτησαν σε ποιον ανήκει, τους είπαμε ότι είναι για τη νέα τους αδερφή”, είπε η ηθοποιός, αναφέροντας πως το νέο αρχικά δεν άρεσε καθόλου στην Alma, η οποία σχεδόν “τσίριξε”, όταν το άκουσε, όμως σιγά-σιγά συνήθισε την ιδέα. 

Η Gal Gadot παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jaron Varsano το 2008. 

Διαβάστε επίσης: