Από George Satsidis
06 Απριλίου, 2023 @ 23:36
the night agent gabriel basso 06

Ο Night Agent, που λανσαρίστηκε στο Netflix στις 23 Μαρτίου, γνώρισε μια απίστευτα εντυπωσιακή εβδομάδα ντεμπούτου, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των τηλεοπτικών τσαρτ του Netflix και συνέχισε να κυριαρχεί στη λίστα των τίτλων της πλατφόρμας μέχρι και σήμερα.

Η επιτυχία του κατασκοπευτικού θρίλερ μέχρι στιγμής έχει δικαιώσει την ταλαντούχα ομάδα πίσω από τις κάμερες, αλλά και τον πρωταγωνιστή Gabriel Basso, ο οποίος έκανε σχεδόν όλες τις επικίνδυνες σκηνές στην σειρά με μεγάλη επιτυχία.

image 2

H Luciane Buchanan ως Rose Larkin και ο Gabriel Basso ως Peter Sutherland
Cr. Dan Power/Netflix © 2023

Η επιτυχία του Night Agent οδήγησε αμέσως στην ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της. Το να παίξεις τον πράκτορα του FBI, Πίτερ Σάδερλαντ στη σειρά απαιτεί σωματική δύναμη, καθώς η εκπομπή κατασκοπείας είναι γεμάτη κυρίως με σκηνές μάχης και σωματικά ιδιαίτερα απαιτητικές. αλλά χάρη στην εμπειρία του Basso, όλα λειτούργησαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Εκπαιδευμένος μαχητής και στην πραγματική ζωή με εμπειρία στις πολεμικές τέχνες, ο 28χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε όλες τις σκηνές δράσης, παρόλο που δεν έχει καμία εξειδικευμένη εκπαίδευση. Δεδομένων όμως των εμπειριών του στο Muay Thai, στην πυγμαχία και στο kickboxing, κατάφερε να κάνει σχεδόν όλες τις σκηνές μάχης χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ!

TheNightAgentS1E600460523R 6e003ee 1

Τι μπορούν να περιμένουν οι θεατές από τη 2η σεζόν;

Η σειρά ακολουθεί τον Πίτερ Σάδερλαντ, ο οποίος βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα θανατηφόρο σχέδιο αφού απαντά σε μια κλήση. Καθώς η σειρά προχωρά, ο πράκτορας του FBI δημιουργεί σύντομα έναν ρομαντικό δεσμό με τη Rose Larkin (Luciane Buchanan) με την οποία προσπαθεί να αποκαλύψει τη σκοτεινή αλήθεια μέσα στον Λευκό Οίκο.

7xsTGps

Η πρώτη σεζόν επισημαίνει την ευθύνη του Peter να χειρίζεται τις τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά λαμβάνοντας υπόψη οτιδήποτε έχει συμβεί πρώτη σεζόν – με τις αλήθειες να αποκαλύπτονται, συμπεριλαμβανομένων των εγκέφαλων πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο μετρό – το κοινό μπορεί να περιμένει ότι η πορεία του ήρωα του FBI θα φτάσει σε νέα ύψη. Και με την αυξημένη ευθύνη έρχεται και η απειλή, βάζοντας τον χαρακτήρα σε μια ακόμη πιο επικίνδυνες αποστολές!

the night agent gabriel basso 06

Διαβάστε επίσης: