Μεγάλη καθυστέρηση και οι θαυμαστές έχουν απογοητευτεί.

Από EW Staff
14 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 11:10

Οι θαυμαστές του Mad Max έχουν απογοητευτεί από τα νέα που έρχονται από τη Warner Bros., καθώς το πολυαναμενόμενο prequel “Furiosa” δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 23 Ιουνίου του 2023 όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά στις 24 Μαϊου του 2024.

Στο φιλμ που δημιουργήθηκε από τον George Miller, πρωταγωνιστεί η Anya Taylor-Joy ως η νεότερη εκδοχή της Furiosa. Ο συγκεκριμένος ρόλος μας έγινε γνωστός από τη Charlize Theron, στο Mad Max: Fury Road.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την ταινία, ξέρουμε όμως ότι μαζί με την Taylor-Joy, θα δούμε και τους ηθοποιούς Chris Hemsworth και Yahya Abdul-Mateen II.

Σε συνέντευξή του τον Απρίλιο, ο Miller είχε δηλώσει:
“Είναι μια ιστορία που ήθελα να διηγηθώ, αλλά όπως αποδείχθηκε, έχει πολλές διαφορετικές σκηνές. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω, είναι ότι το Fury Road εξελίσσεται σε τρεις ημέρες και δύο νύχτες. Αυτό είναι ένα έπος, συμβαίνει για πολλά χρόνια, οπότε υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία σε αυτό”.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Hemsworth είχε πει: “Απ’ όλες τις ταινίες που έχω παίξει, αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή για τον εαυτό μου. Είναι τεράστια τιμή. Πολλή πίεση, αλλά συναρπαστική πίεση που σίγουρα ήταν κίνητρο”.

Αναμένουμε λοιπόν το αποτέλεσμα… το 2024.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: