Και φυσικά τον πέτυχαν!

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 10:32

H Jennifer Aniston ενώθηκε με τα υπόλοιπα “Φιλαράκια”, τους Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry και με αφορμή τη νέα σειρά προϊόντων των Friends, θυμήθηκαν μερικές από τις θρυλικές στιγμές της αγαπημένης κωμικής σειράς των ’90ς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κούπα, που κρατάει στη νέα του φωτογραφία στο Instagram ο Matt LeBlanc και δείχνει τον χαρακτήρα του, τον Chandler Bing στη διάσημη σκηνή, όπου φοράει όλα του τα ρούχα μαζί. “Δεν θα μπορούσα να φοράω πιο πολλά ρούχα;”, γράφει.

Η Jennifer Aniston διάλεξε ένα καπέλο, που αποκαλύπτει ότι “η Rachel δεν ήταν σε διάλειμμα με τον Ross, όταν εκείνος την απάτησε στην 10η σεζόν της σειράς”.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανάρτησε φορώντας το καπέλο, έγραψε: “Απλά για την πληροφορία, να ξέρετε, δεν ήμασταν σε διάλειμμα”. Όπως ανέφερε επίσης, στην λεζάντα, τα έσοδα από τα προϊόντα της σειράς θα διατεθούν σε ένα φιλανθρωπικό γκρουπ για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί του καστ επέλεξαν να υποστηρίξουν φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η οργάνωση για θύματα βιασμού και η EBMRF, που αγωνίζεται για την καταπολέμηση της επιδερμόλυσης Bullosa.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για τους επόμενους εννέα μήνες σε τρεις διαφορετικές σειρές. Η πρώτη παρτίδα, που θα περιλαμβάνει στιγμές από την πρώτη εώς την τρίτη σεζόν κυκλοφορεί ήδη.

Διαβάστε επίσης: