Οι δυο σταρ αναπολούν το ειδύλλιο που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν.

Από EW Staff
27 Μαΐου, 2021 @ 22:29

O Ross και η Rachel είναι ένα από τα διασημότερα τηλεοπτικά ζευγάρια, όμως απ’ ότι φαίνεται, οι ηθοποιοί David Shwimmer και Jennifer Aniston που τους υποδύθηκαν, είχαν επίσης ένα μικρό ειδύλλιο!

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Friends: The Reunion”, οι δύο σταρ εκμυστηρεύτηκαν στον James Corden πως έτρεφαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν:

“Στην πρώτη σεζόν ήμουν άσχημα τσιμπημένος με την Jennifer”, παραδέχεται ο Schwimmer. “Και ήταν αμοιβαίο!”, πρόσθεσε αμέσως η Aniston.

CREDIT: RON GALELLA/GETTY
CREDIT: RON GALELLA/GETTY

“Σε κάποια φάση ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι. Αλλά δεν έγινε ποτέ κάτι γιατί ήμασταν και οι δύο σε σχέση και το σεβαστήκαμε”, συμπλήρωσε ο Schwimmer.

Η Aniston μίλησε για το περίφημο φιλί τους στην πρώτη σεζόν: “Του είχα πει θυμάμαι πως “θα είναι κρίμα εάν το πρώτο μας φιλί είναι στην τηλεόραση. Και πράγματι, όταν πρωτοφιληθήκαμε, ήταν στα γυρίσματα – οπότε όλη μας η λατρεία πέρασε στις ερμηνείες μας!”.

Μπορεί οι δύο σταρ να μην έκαναν ποτέ πραγματικότητα όσα ένιωθαν, η χημεία τους ωστόσο στο σετ ήταν προφανής, σύμφωνα με τη συμπρωταγωνίστριά τους, Courtney Cox: “Η σκηνή του φιλιού είναι εξαιρετική”, σχολίασε η Cox. “Την έβλεπα ξανά τις προάλλες και είχα συγκινηθεί. Η ένταση είναι αισθητή!”.

“Στα πρώτα δύο χρόνια της σειράς, όταν κάναμε διαλείμματα από τις πρόβες, καθόμασταν στον καναπέ και χουζουρεύαμε αγκαλιά”, αναπολεί ο Schwimmer. “Και αναρωτιέμαι πώς δεν το είχαν καταλάβει όλοι πως ήμασταν τσιμπημένοι”, συνέχισε.

“Το είχαμε καταλάβει φίλε”, απάντησε αμέσως ο Matt LeBlanc.

To αφιέρωμα “Friends: The Reunion” προβλήθηκε τον Μάιο στο HBO Max.

Διαβάστε επίσης: