Ο Frank Pesce, ένας αγαπημένος ηθοποιός, του οποίου οι πολλοί τίτλοι περιλαμβάνουν τις ταινίες Top Gun, Beverly Hills Cop, Paradise Alley και Flashdance, πέθανε στις 6 Φεβρουαρίου λόγω επιπλοκών άνοιας. Ήταν 75 ετών.

Από EW Staff
17 Φεβρουαρίου, 2022 @ 13:18
frankpesce

Η Tammy Scher, φίλη του Frank Pesce, επιβεβαίωσε το θάνατό του και χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως “larger than life”. Πρόσθεσε: “Θα έμπαινε σε ένα δωμάτιο και κανείς δεν θα τον ξεχνούσε”.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ο Frank Pesce ξεκίνησε την καριέρα του στη σόουμπιζ στα τέλη της δεκαετίας του 1970, παίρνοντας guest ρόλους στα αστυνομικά δράματα Police Story και Kojak. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’80 και του ’90 όπως το Knight Rider, το The Greatest American Hero, το Miami Vice, το Matlock και το Who’s the Boss?.

Η καριέρα του Frank Pesce

Ο Pesce είχε επίσης μια καρποφόρα κινηματογραφική καριέρα. Μακροχρόνιος φίλος του Sylvester Stallone (του Tony Danza και του Robert Forster, μεταξύ άλλων βαρέων βαρών του Χόλιγουντ), ο Pesce εμφανίστηκε στο Rocky και στο Paradise Alley του Stallone, οδηγώντας σε μικρούς ρόλους σε blockbusters όπως το Top Gun και το Flashdance.

Άλλες αξιοσημείωτες συμμετοχές του ήταν οι ταινίες Beverly Hills Cop, Midnight Run και 29th Street, μια ταινία βασισμένη στην ίδια του τη ζωή. Ο Danny Aiello έπαιξε τον ρόλο του Pesce, ενώ ο Pesce πρωταγωνίστησε ως ο μεγαλύτερος αδελφός του, Vito. Το 2015, ο Pesce επανενώθηκε με τον Stallone για έναν μικρό ρόλο στο spin-off του Rocky Balboa Creed, με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: