Τo Xριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του TV5MONDE.

Από EW Staff
29 Νοεμβρίου, 2021 @ 14:45

TV5MONDE

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η Κατρίν Ντενέβ, ο Ζαν-Λουί Τρεντινιάν, η Ναταλί Μπάι… Mοιραζόμαστε τις γιορτές με τα μεγαλύτερα ινδάλματα του γαλλικού κινηματογράφου. Ραντεβού στο Folies Bergere για να μάθουμε την παθιασμένη ιστορία δύο βεντετών του Music Hall. Απολαμβάνουμε (ξανά) τις κινηματογραφικές μεταφορές των διάσημων περιπετειών του Κόμη Μοντε Κρίστο, του ήρωα του Αλέξανδρου Δουμά, και ανοίγουμε την πόρτα στα ατελιέ υψηλής κοσμηματοποιίας : εκεί όπου δημιουργείται το όνειρο και μεταδίδεται η τεχνογνωσία.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 22:00*

Μια παθιασμένη ιστορία στις Folies Bergeres.
Ο Μπομπ, ένας Αμερικανός στρατιώτης σε άδεια στο Παρίσι, ερωτεύεται την Κλοντί, μία χορεύτρια του καμπαρέ Folies Bergere. Την παντρεύεται και ξεκινάει καριέρα τραγουδιστή. Η ζήλια δεν αργεί να διαλύσει το ζευγάρι…

Με τον Eddie Constantine και την Zizi Jeanmaire

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 22:00*
Μία υπόθεση γύρω από τον κόσμο των οικονομικών και των διπλωματικών αναποδιών του. 
Ο Σενάνκ, δικηγόρος, γνωρίζει ένα βράδυ την Σάσα. Για χάρη της, θα προκαλέσει μέχρι και πολιτικό σκάνδαλο εναντίον ενός πελάτη του και θα θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο. 
 Με τον Gerard Depardieu και την Nathalie Baye

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 22:00*
Πρώτο μέρος : Η προδοσία 
Ο Εντμόν Νταντές, ένας νέος ναύτης που προάγεται σε αρχηγό πληρώματος, κατηγορείται για προδοσία από ζηλόφθονες συντρόφους του. Καταδικάζεται και φυλακίζεται για δεκαοχτώ χρόνια. 

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 22:00*
Δεύτερο μέρος : Η εκδίκηση 

Μετά την απόδρασή του, ο Νταντές δεν σκέφτεται παρά ένα πράγμα : να εκδικηθεί εκείνους που τον οδήγησαν στην καταδίκη.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 13:30*

Ο Carl Gustav Faberge, κοσμηματοποιός των τσάρων, είναι μία ιδιοφυία που έσπασε τους κανόνες της παραδοσιακής κοσμηματοποιίας και σχεδίασε μία άτυπη βιομηχανία παράγοντας πάνω από διακόσιες χιλιάδες κομμάτια.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: