Μία άγρια "Οδύσσεια" σε ένα φωτεινό μέρος για... σκοτεινούς ανθρώπους

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 22:00

Στη νέα σειρά οκτώ επεισοδίων του NetflixFlorida Man” οι ηθοποιοί έχουν ήδη κλείσει τους ρόλους τους. 

Στην καινούρια παραγωγή των Donald Todd και Jason Bateman, πρωταγωνιστής είναι ο Edgar Ramírez, ενώ το καστ πλαισιώνουν οι Leonard Earl Howze, Isabel Gameros και Mark Jeffrey Miller. 

Η σειρά του Todd αποτελεί μία άγρια “Οδύσσεια” σε ένα φωτεινό μέρος για… σκοτεινούς ανθρώπους. Η πλοκή ακολουθεί έναν πρώην αστυνομικό, ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του στη Φλόριντα για να αναζητήσει ένα κορίτσι, που το έσκασε. Το ταξίδι του όμως, εξελίσσεται σε μία αποκάλυψη κρυμμένων οικογενειακών μυστικών και σε μία προσπάθεια να κάνει το σωστό σε ένα μέρος, όπου τα πάντα είναι λάθος. 

Ο Leonard Earl Howze υποδύεται έναν πρώην αστυνομικό και συνάδελφο του πρωταγωνιστή, ενώ η Isabel Gameros θα υποδυθεί το 14χρονο κορίτσι, που το έσκασε για να γλιτώσει από τους γονείς του. Τέλος, ο Mark Jeffrey Miller υποδύεται τον Buzz, έναν επίσης συνάδελφο του πρώην αστυνομικού, ο οποίος πριν κάποια χρόνια είχε σοκαριστεί από μία υπόθεση που είχε αναλάβει και τώρα, λειτουργεί κάπως απερίσκεπτα. 

Και οι τρεις ηθοποιοί έχουν μια λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, έχοντας συμμετάσχει σε δημοφιλείς σειρές του Netflix και του CBS. Σίγουρα θα έχετε δει τον Leonard Earl Howze στο Kevin Can Wait, την Isabel Gameros στο Deranged Granny, ενώ ο Mark Jeffrey Miller έγινε γνωστός από τον ρόλο του Krake στους Outsiders. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: