"Μου ούρλιαζε και έλεγε ότι δείχνω γριά και φτηνιάρα", λέει η Madison για τον Hugh Hefner στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Secrets of Playboy.

Από EW Staff
08 Δεκεμβρίου, 2021 @ 13:35
hugh hefner Photo: Shutterstock

“Μου ούρλιαζε ότι δείχνω γριά και φτηνιάρα”, λέει η Madison στην κάμερα.

Ο Hugh Hefner άφησε πίσω του μια περίπλοκη και αμφιλεγόμενη κληρονομιά που εξερευνάται στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της A&E, Secrets of Playboy.

Όταν ο Hugh Hefner άνοιξε το Playboy το 1953, το περιοδικό ξεκίνησε τη σεξουαλική επανάσταση, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή σεξουαλικής ελευθερίας και έκφρασης. Αν και το ήθος του περιοδικού και του ίδιου του Hugh Hefner έχει αμφισβητηθεί, καθώς οι καιροί έχουν αλλάξει οριστικά.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου για το Secrets of Playboy, πίσω από τη «γυαλιστερή πρόσοψη» του Playboy κρυβόταν μια «απαίσια πραγματικότητα» που επέτρεπε δεκαετίες «ασύδοτης συμπεριφοράς, με σεξουαλικές επιθέσεις και κατάχρηση ναρκωτικών, και όπου η πορνεία, οι αυτοκτονίες και ακόμη και οι φόνοι παραμόνευαν στις σκιές.”

Η σειρά θα εξερευνήσει πώς “η μηχανή του Playboy ήταν μια ισχυρή δύναμη που χειραγωγούσε τις γυναίκες σε ένα τοξικό περιβάλλον, φιμώνοντας τις, στρέφοντας την μία εναντίον της άλλης και έστρωνε το δρόμο σε επίδοξους βιαστές”.

HUGH HEFNER
Από αριστερά: Bridget Marquardt, Hugh Hefner, Holly Madison και Kendra Wilkinson το 2008. Photo: Shutterstock

Τις τελευταίες δεκαετίες, ο Hugh Hefner ζούσε σε μια γυάλα, σε μια φαντασίωση αέναης εργένικης ζωής, με το χαρακτηριστικό του βελούδινο σμόκιν σακάκι και τα δεκάδες ξανθά “κουνελάκια” γύρω του. Το πώς συμπεριφερόταν σε αυτές τις γυναίκες γίνεται αμέσως εμφανές στο Secrets of Playboy.

Η Holly Madison, η οποία έβγαινε με τον Hugh Hefner από το 2001 έως το 2008, περιγράφει τηn λεκτική κακοποίηση που υπέστη από αυτόν, συχνά για ασήμαντα πράγματα, όπως ένα κούρεμα.

«Γύρισα σπίτι με κοντά μαλλιά και έπαθε αμόκ», θυμάται η Μadison. «Moυ ούρλιαζε ότι δείχνω γριά και φτηνιάρα».

Ο Hugh Hefner φαίνεται, επιφύλασε μια ιδιαίτερη οργή για τη Μadison.

«Ο Hugh Hefner ήταν ιδιαίτερα κακοποιητικός απέναντι στη Holly», προσθέτει η φίλη του Hugh Hefner, Bridget Marquardt, η οποία έβγαινε επίσης με τον ιδρυτή του Playboy από το 2001-2008. “Μια φορά κατέβηκε με κόκκινο κραγιόν και εκείνος έπαθε αμόκ, ούρλιαζε πως μισούσε το κόκκινο κραγιόν στα κορίτσια, και να το βγάλει αμέσως. Παρόλο που δεν φαινόταν να τον ενοχλεί το κόκκινο κραγιόν σε άλλες γυναίκες».

Η ζωή στην έπαυλη του Playboy δεν ήταν τόσο διασκεδαστική και λαμπερή όσο φαινόταν, τουλάχιστον όχι για τη Μadison που έπαθε κατάθλιψη με την καθημερινή κακοποίηση στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: