Οι δυο φίλοι σε μία νέα σειρά του HBO Max.

Από EW Staff
19 Ιανουαρίου, 2022 @ 15:59
rhys1 Our Flag Means Death

Παραδεχτείτε το: Έχετε, (όπως οι περισσότεροι άνθρωποι) φανταστεί να παρατάτε τη δουλειά σας και να αναζητήσετε την περιπέτεια στον μακρινό ορίζοντα. Στις αρχές του 18ου αιώνα, ένας αριστοκράτης ονόματι Stede Bonnet έκανε ακριβώς αυτό, εγκατέλειψε την προνομιακή του ζωή (και τη γυναίκα και τα παιδιά του) για να γίνει πειρατής – παρά την παντελή έλλειψη προηγούμενης εμπειρίας στις περιπέτειες. Τώρα οι πραγματικές περιπέτειες του Bonnet χρησιμεύουν ως έμπνευση για τη σειρά Our Flag Means Death, την επερχόμενη κωμωδία του HBO Max και το Entertainment Weekly εξασφάλισε τις πρώτες φωτό.

rhys2

Αυτός ο τύπος είχε μια από τις μεγάλες κι εντυπωσιακές κρίσεις μέσης ηλικίας στον κόσμο», λέει ο παραγωγός David Jenkins. “Είναι ένα υπέροχο θέμα για οποιοδήποτε είδος, αλλά το να συνδυάζεται με πειρατές, μου φάνηκε φανταστικό.

Ο Rhys Darby πρωταγωνιστεί ως ο στεριανός Bonnet και η σειρά (που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο) ακολουθεί τις αφελείς πρώτες του επιδρομές στην πειρατεία. Καθώς πηγαίνει στη θάλασσα, τελικά συνεργάζεται με τον διαβόητο Blackbeard (Taika Waititi, ο οποίος σκηνοθέτησε και το πρώτο επεισόδιο). Εκτός οθόνης, οι δύο Νεοζηλανδοί είναι φίλοι για περισσότερα από δέκα χρόνια.

rhys3

Ενώ η σειρά βασίζεται σε αληθινή ιστορία – ο Bonnet και ο Blackbeard πραγματικά ταξίδεψαν μαζί στις αρχές του 1700 – ο Jenkins περιγράφει το Our Flag Means Death ως όχι μια τόσο πειρατική σειρά όσο μια ¨σειρά για το τι συμβαίνει σε έναν χώρο εργασίας, παράξονο χώρο βέβαια”, προσθέτοντας: “Η ιδέα του να ανατινάζεις τη ζωή σου είναι τόσο παγκόσμια“.

rhys4

«Πραγματικά ένιωθα σαν τον Stede σε όλη τη διαδρομή», παραδέχεται ο Darby. «Μπορούσα πραγματικά να νιώσω αυτή την [εμπειρία] να πατάς το πόδι σου στο κατάστρωμα, να παίρνεις ένα τεράστιο ρίσκο και να λες, «Θα οδηγήσω αυτή την ομάδα ηλιθίων στο άγνωστο — και νομίζω ότι θα λειτουργήσει».

Σκηνοθεσία: David Jenkins

Παίζουν: Taika Waititi, Fred Armisen, Nat Faxon

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: