Θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του πρώτου με τίτλο "The Lockdown Sessions", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Από EW Staff
01 Οκτωβρίου, 2021 @ 15:20

Το κομμάτι αυτό αποτελεί μία από τις πολλές συνεργασίες του Elton John, που θα συμπεριληφθούν στο καινούριο άλμπουμ συμμετοχών. Έτσι, στο “Finish Line” καλεσμένος είναι ο θρυλικός Stevie Wonder. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το κομμάτι.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος για το Finish Line”, ισχυρίζεται ο John σε δήλωσή του. “Θα έφτανα στο σημείο να πω ότι είναι ανάμεσα στα καλύτερα κομμάτια που έχω ηχογραφήσει μέχρι σήμερα. Η φωνή του Stevie Wonder είναι σε άψογη κατάσταση, ακούγεται σαν να ήταν 17 χρονών ξανά, τραγουδάει με απίστευτη χαρά και ενέργεια. Ο Andrew Watt έκανε θαυμάσια δουλειά στην παραγωγή, ήταν μια άκρως μαγική διαδικασία”.

Ο ίδιος συνεχίζει: “Μετά από τόσα χρόνια φιλίας με τον Stevie, νομίζω ήταν η πρώτη φορά που κατορθώσαμε να ηχογραφήσουμε ένα ντουέτο, με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι ανέκαθεν ευγενικός απέναντί μου και εγώ τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο. Αυτό που κάνει στο νέο μας κομμάτι είναι απλά ιδιοφυές, και από άποψη φωνητικών, αλλά και από πλευράς μουσικής σύνθεσης”.

Ο Wonder σχολιάζει από την πλευρά του για τη συνεργασία αυτή: “Πιστεύω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα να τραγουδάω, να παίζω πιάνο και φυσαρμόνικα σε ένα τραγούδι του Elton! Πρόκειται για μια φυσιογνωμία άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μουσική, τη φιλία, την αγάπη και τη ζωή, χαίρομαι που τον γνώρισα στο ταξίδι μου στο χώρο αυτό”.

Και συνεχίζει: “Και κάτι ακόμα Elton. Όποιος σε ακούσει να ερμηνεύεις το Finish Line, θα ακούσει και θα νιώσει τη σοφία σου, τον πόνο, τη ψυχή σου, αλλά και την ελαστικότητά σου. Το αγαπάω πολύ αυτό. Συγχαρητήρια!”.

Το 32ο στούντιο άλμπουμ του John ηχογραφήθηκε σε διάστημα 18 μηνών, με τον ίδιο να ξεκινάει δουλειά σε αυτό όταν η περιοδεία του Farewell Yellow Brick Road έπρεπε να διακοπεί αναγκαστικά λόγω της έξαρσης της πανδημίας. “Ένα από τα τελευταία πράγματα που είχα στο μυαλό μου να κάνω στη διάρκεια του εγκλεισμού ήταν να κάνω ένα άλμπουμ”, δηλώνει ο John.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο μουσικός έκανε επαναπρογραμματισμό των υπόλοιπων ημερών της περιοδείας του, μεταφέροντας τις ημερομηνίες για το 2023, εξαιτίας ενός τραυματισμού που προέκυψε.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: