Από EW Staff
02 Φεβρουαρίου, 2023 @ 11:28
IMG 1335 2

By Alex Skevis

ΚΡΙΟΣ

O Δίας συνεχίζει να σας χαρίζει αισιοδοξία, όρεξη και σε συνδυασμό με τον ορθόδρομο, πια, Ερμή στον τομέα της καριέρας σας, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, μια προαγωγή ή ακόμη και μια νέα εργασία, κυρίως μέχρι τις 11 του μηνός.

Με τον Κρόνο στον Οίκο του κοινωνικού δικτύου και της Φήμης σας, ο κοινωνικός κύκλος σας αρχίζει να «συμμαζεύεται και να συμμορφώνεται», όπου παραμένουν μόνο άτομα έμπιστα και κύρους, που θα μπορούν να σας στηρίξουν στο μέλλον.

Στις 5 η ευνοϊκή για εσάς Πανσέληνος φέρνει την ολοκλήρωση σε ένα αισθηματικό ζήτημα, μια επένδυση και θέματα με πελάτες για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Εάν για κάποιο λόγο χωρίσετε με τον σύντροφό σας, η ερωτική σας ζωή θα ανέλθει σε νέα επίπεδα, ιδίως μετά τις 20 που θα έρθει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και μαγνητικούς.

Την ίδια μέρα μία Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να γεμίσετε τις σωματικές και πνευματικές μπαταρίες σας. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη και θα πρέπει να την ακούσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας εξακολουθεί και τονίζει τη διαίσθησή σας και να σας προσφέρει ευκαιρίες για πνευματική ξεκούραση και ψυχική θεραπεία. Αν νιώθετε την ανάγκη για βοήθεια από ειδικό κάντε το, τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Παρά το γεγονός ότι νιώθετε χαμένοι, υπάρχει καθοδήγηση από το Σύμπαν.

Προσοχή όμως, η επιθυμία σας για περιττά έξοδα μεγαλώνει και θα πρέπει να είστε εγκρατείς.

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στις 5 του μηνός φέρνει σε πέρας ένα θέμα με το σπίτι και την οικογένειά σας που εδώ και αρκετό καιρό σας ταλάνιζε.

Από τις 11 και μετά ο Ερμής θα φέρει νέες ευκαιρίες και διεξόδους σε θέματα με την δουλειά και την πορεία σας.

Τα νέα για την κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου ευνοεί και διευρύνει το κοινωνικό σας δίκτυο και σας κάνει πιο μαγνητικούς. Στις 20 η Νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα σας φέρνει μία ευκαιρία να ξεκινήσετε μία εποικοδομητική φιλία ή συνεργασία με άριστα αποτελέσματα. 

Για τους Ταύρους του 3ου Δεκαημέρου έχει ξεκινήσει μία πολύ σημαντική περίοδος μέχρι τις 20 Απριλίου, όπου μία σχέση και μία νέα συνεργασία ξεκινά με πολύ γερές βάσεις. Πολλοί θα το δείτε ως ρουτίνα, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια. Όσοι καταφέρετε να χτίσετε επάνω σε αυτό, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει στο μέλλον, ριζικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από πολύ καιρό πίεσης και δυσκολιών αρχίζετε να παίρνετε ανάσες. Ο Άρης ορθόδρομος πια συνεχίζει, όμως με αργούς ρυθμούς, να προσπαθεί να αποκαταστήσει όλα όσα διαταράχθηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Στις 5 του μηνός η Πανσέληνος φέρνει την ολοκλήρωση σε μία πνευματική εργασία, ένα συμβόλαιο ενώ διαταράσσει τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και το άμεσο περιβάλλον σας.

Η ενέργειά σας θα είναι τονισμένη και οι προσπάθειές σας θα φέρουν πιο εύκολα αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής.

Μεγάλη βοήθεια φέρνει η Αφροδίτη που διευκολύνει τα πράγματα. Αρχίζετε να γίνεστε πιο συμπαθείς και μαγνητικοί, ο λόγος και ο τρόπος σας γίνονται πιο φιλικοί κι ευχάριστοι, γίνεστε περισσότερο διπλωμάτες και έρχεστε πιο κοντά με τους ανωτέρους σας. 

Προσεκτικά όμως, διότι θα υπάρξουν πολλές κατακτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο, στις παρέες σας και μπορεί να μπλέξετε φιλία με ερωτικά.

Στις 20 του μηνός μία Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε όλα τα δώρα της Αφροδίτης, να προσεγγίσετε ένα άτομο κύρους και να θέσετε υψηλότερους επαγγελματικούς στόχους.

 Ο Δίας διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και φέρνει πολλά άτομα που θα μπορέσουν να σας προσφέρουν αναγνώριση κι επιτεύγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινά ένας μήνας με μεγάλη δραστηριότητα στην καριέρα σας. Ο Δίας μέχρι τον Μάιο σας φέρνει πολλές ευκαιρίες και άνοδο στα επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε ή να μετατεθείτε προσωρινά σε άλλη χώρα, αν το επιτρέπει η φύση της δουλειάς σας. 

Όμως, θα βρεθείτε μπροστά σε πολλά επαγγελματικά διλήμματα που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και τα πιστεύω σας.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 20 του μήνα, μαζί με τον Δία, σας κάνει πιο διπλωμάτες, τονίζει την Πειθώ σας και σας φέρνει κοντά με άτομα κύρους και ανωτέρους. Θα ζήσετε πολλές αναγνωρίσεις και απολαβές.

Στις αρχές του μήνα η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σας δώσει την ευκαιρία για να κλείσετε μια καλή οικονομική συμφωνία ή να αυξήσετε τον μισθό σας.  Δείξτε λίγη προσοχή στην διατροφή σας, γιατί τελευταίως οι περισσότεροι έχετε βάλει παραπανίσιο βάρος.

Παράλληλα, ο Ερμής με τον Κρόνο προσπαθούν να βάλουν τάξη σε χρήματα που σας χρωστούν ή χρωστάτε και να διευθετήσετε μια κληρονομιά ή ένα διαζύγιο.

Η Νέα Σελήνη στις 20 του μηνός φέρνει ένα νέο πλάνο στη σφαίρα των πιστεύω και των αντιλήψεών σας. Πολλοί θα αναρωτηθούν, αν η ζωή τους βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και άλλοι θα βάλουν τη ζωή τους σε νέες ατραπούς.

ΛΕΩΝ

O μήνας ξεκινάει με μία Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας κι ένας προσωπικός σας στόχος εκπληρώνεται.

Το συναίσθημά σας χτυπάει κόκκινο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας και να αποφεύγετε να παίρνετε προσωπικά όσα γίνονται.

Εάν για κάποιο λόγο κάτι τελειώσει, να ξέρετε ότι θα είναι για να κοπούν δεσμοί του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε να ανοίξετε καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Μετά τις 11 του μηνός, ο Ερμής θα περάσει στον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεων και θα σας βοηθήσει να εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Στις 20 του Φλεβάρη η πολυαστρία απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνει σε εσάς νέες ευκαιρίες στον έρωτα, τις συνεργασίες και τα συμβόλαια.

Φέρνει βάσεις, ώστε να μπορέσετε να διευθετήσετε αργότερα δάνεια, χρέη, αγοραπωλησίες, κληρονομιές ή και έναν διακανονισμό διαζυγίου.

Οι Λέοντες θα πρέπει να ξέρουν πως έως και τις 7 Μαρτίου, θα συμβαίνουν στη ζωή τους γεγονότα και καταστάσεις  που θα αποτελούν ορόσημο στη ζωή τους. Το Κάρμα εναρμονίζεται με το Ντάρμα. Οι πράξεις τους θα έχουν αλήθεια, άρα και διάρκεια και θα βάλουν τη ζωή τους σε νέα μονοπάτια. Ένας γάμος ή μία αλλαγή τόπου κατοικίας, θα είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα φέρει αρκετή κίνηση στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς με τους συναδέλφους σας και κυρίως τους υφιστάμενούς σας.

Επίσης, θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν. Ακόμη κι αν είστε υγιείς θα αναζητήσετε νέους τρόπους για να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.

Την περίοδο αυτή οι πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι και η επιρροή των ενεργειών πολύ έντονη. Είναι μία εποχή για όλα τα ζώδια που ό,τι σκεφτούν θα το βλέπουν και να εκδηλώνεται. Γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή, υπομονή και θετική σκέψη.

Στις 5 του μήνα η Πανσέληνος θα φέρει στο φως ένα πρόβλημα υγείας, προκειμένου να το θεραπεύσετε.

Προσοχή με τους ανταγωνισμούς στη δουλειά σας.

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, και μην αναλώνεστε σε παρασκηνιακές ενέργειες.

Ο Ερμής φέρνει αρκετή κίνηση στον ερωτικό τομέα προσπαθώντας να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα των δύο προηγούμενων μηνών.
Είναι μια καλή ευκαιρία να εξετάσετε τις επενδύσεις σας ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να κάνετε ένα άνοιγμα σε νέους πελάτες.

H Νέα Σελήνη στον Οίκο των Σχέσεων σας φέρνει μια νέα γνωριμία, με την πιθανότητα να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Η ευθυγράμμιση των πλανητών σας φέρνει ένα συμβόλαιο με πολλές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Την περίοδο αυτή οι πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι στον ουρανό και η επιρροή των ενεργειών πολύ έντονη. Είναι μία εποχή για όλα τα ζώδια που ό,τι σκεφτούν θα το βλέπουν και να εκδηλώνεται. Γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή, υπομονή και θετική σκέψη.

Για εσάς η διέλευση του Δία και της Αφροδίτης στον 7ο Οίκο φέρνει τώρα την εκπλήρωση ενός ονείρου. 

Μία σχέση που είχατε φτάνει στην ολοκλήρωσή της με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη και τα πιο δύσκολα ωροσκόπια, θα βιώσουν αυτήν την περίοδο με τον πιο ανώδυνο τρόπο, σε σημείο που ένας χωρισμός ή μια διάλυση συμβολαίου θα μοιάζει με ανάσα.

Μετά τις 11 του μηνός ο Ερμής θα περάσει στη ζώνη του Πάθους και των Παιδιών. Πολλοί από εσάς θα έχουν αναγγελίες για γεννητούρια!

Η διάθεση για φλερτ θα είναι τονισμένη, και θα έχετε πολλές κατακτήσεις.  Προσοχή, όμως, η ευθυγράμμιση των πλανητών δίνει γρήγορες εξελίξεις σε όλα, οπότε καλό θα ήταν να μην βρεθείτε δεσμευμένοι σε πολλές σχέσεις.

Η Πανσέληνος στις 5 του μηνός θα διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας βάλει στο κέντρο της προσοχής. Δεν αποκλείεται, επίσης, να δείτε ένα μπόνους στα οικονομικά σας ή πολλά έκτακτα εισοδήματα.

Στις 20 του μηνός η Νέα Σελήνη σας φέρνει ένα νέο project στη δουλειά σας ή ακόμη και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτήν την περίοδο οι πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι στον ουρανό και η επιρροή τους πολύ έντονη. Είναι μία εποχή για όλα τα ζώδια που ό,τι σκεφτούν θα το βλέπουν και να εκδηλώνεται. Γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή, υπομονή και θετική σκέψη.

Οι Σκορπιοί που όλον αυτόν τον καιρό σκέφτονταν να μετακομίσουν ή να αλλάξουν το σπίτι τους, θα δουν πως όλοι οι παράγοντες θα συγκλίνουν στο να γίνει. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Πολλά προβλήματα που υπήρχαν με τους δικούς τους, θα τα δουν να επιλύονται και να φεύγουν οριστικά από τη ζωή τους.

Η Πανσέληνος στις 5 του μηνός σας φέρνει μπροστά σε διλλήματα. Οι υποχρεώσεις στην δουλειάς είναι μεγάλες, ένα project ολοκληρώνεται αναλαμβάνετε ευθύνες και καθήκοντα, ενώ παράλληλα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σπίτι σας. Θα πρέπει είτε να προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε ή αλλιώς να αφήσετε και κάποιους δυσαρεστημένους.

Να είστε προσεκτικοί, διότι την ιδιωτική σας ζωή δύσκολα θα μπορέσετε να την κρατήσετε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η συμμετοχή του Κρόνου φέρνει την ανταμοιβή των προσπαθειών που καταβάλλατε τους προηγούμενους μήνες. Αν δουλέψατε με τον σωστό τρόπο και προς τη σωστή κατεύθυνση θα ανέβετε ένα σκαλί πιο πάνω. Αν όμως βρίσκεστε σε λάθος μονοπάτι η Πανσέληνος θα σας δείξει τον δρόμο.

Ειδικά οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών, μέχρι τον Απρίλιο θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τη ζωή τους σε νέα τροχιά. Το Κάρμα εναρμονίζεται με το Ντάρμα και ό,τι κι αν κάνουν θα έχει τις βάσεις για να χτιστεί νέο, δυνατό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Σημαντική βοήθεια στην καθημερινότητα της δουλειάς φέρνει και ο Δίας από τον 6ο Οίκο που βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους, απαλύνει τους ανταγωνισμούς και σας κάνει πιο συμπαθείς.

Η Νέα Σελήνη στις 20 φέρνει νέες προοπτικές στον έρωτα. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές κατακτήσεις, ενώ όσοι είναι σε σχέση θα αναζωπυρώσουν την φλόγα του πάθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευθυγράμμιση των πλανητών φέρνει μεγάλη επιρροή και πολλά αναπάντεχα γεγονότα για τους Τοξότες. Ο ρομαντισμός, η περιπέτεια, η γονιμότητα και οι επενδύσεις κρύβουν για εσάς πολλές εκπλήξεις.

Ένας θυελλώδης έρωτας καραδοκεί στη γωνία, μία αναγγελία μωρού και μία νέα επένδυση ή επιχειρηματική δραστηριότητα θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Η Πανσέληνος στις 5 του μηνός θα σας βγάλει από το καβούκι σας και θα σας βγάλει σε νέους δρόμους αναζήτησης. Νέες φιλοσοφικές αναζητήσεις θα σας απασχολήσουν και πολλοί από εσάς θα βάλετε τη ζωή σας σε νέα πνευματική τροχιά. Σε πολλούς από εσάς προκύπτει ένα ταξίδι, κυρίως  για επαγγελματικούς σκοπούς, ενώ αρκετοί από εσάς έχετε αρχίσει και σχεδιάζετε ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Η Πανσέληνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σβήσετε ένα συμβόλαιο με μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στη ζωή σας. 

Η Αφροδίτης μέχρι της 20 του μηνός φέρνει ευχαρίστηση στην οικιακή σας ζωή, σας χαρίζει ανέσεις και σας κάνει πιο γοητευτικούς.

Αμέσως μετά η Νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να αναπολήσετε το παρελθόν και να το θεραπεύσετε. Παράλληλα έρχονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα με το σπίτι σας ή την οικογένειά σας και στήριξη από τους δικούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν λίγο δύσκολοι πλανητικά και οι Αιγόκεροι επηρεάστηκαν περισσότερο. 

Ο Ερμής έσπερνε τον όλεθρο στη ζωή και στις σχέσεις σας. Τώρα, οτιδήποτε προκαλούσε σύγχυση, κόντρες και καθυστερήσεις, τώρα μπορεί να διευθετηθεί μέχρι τις 11 του μηνός. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της πειθούς που σας δίνει ο Ερμής μαζί με την πλανητική ευθυγράμμιση που ισχύει για όλα τα ζώδια και χτίστε νέες βάσεις για την μετέπειτα ζωή σας.

Ο Δίας στον 4ο Οίκο τονίζει την εύνοια στο σπίτι και την οικιακή σας ζωή. Θα νιώστε μεγάλη στήριξη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και θα υπάρχει σταθερότητα στη συναισθηματική σας ζωή.

Εξαιτίας της πλανητικής ευθυγράμμισης, η κοσμική ενέργεια είναι έντονη. Είναι μία εποχή για όλα τα ζώδια που ό,τι σκεφτούν θα το βλέπουν και να εκδηλώνεται. Γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή, υπομονή και θετική σκέψη.

Έτσι, αν οι Αιγόκεροι σκέφτονταν να μετακομίσουν ή ακόμη και να αλλάξουν χώρα διαμονής, μέχρι τον Μάιο μπορούν να το κατορθώσουν.

Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον Οίκο των Οικονομικών σας φέρνει την περάτωση ενός οικονομικού project, αύξηση μισθού ή μία νέα προσοδοφόρα εργασία. Αν το ωροσκόπιό σας είναι αρκετά δύσκολο, μην πτοηθείτε, οποιαδήποτε οικονομική απώλεια, αυτή τη στιγμή, γίνεται για να σας απαλλάξει από μελλοντικά χρέη και φορολογικά προβλήματα.

Αν περνάτε κάποιον χωρισμό, θα μπορέσετε να διευθετήσετε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αφροδίτη στον 3ο Οίκο σας και η Νέα Σελήνη στις 20 του μήνα, τονίζουν το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας και σας ανοίγουν τις πόρτες για να έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Είναι μια καλή περίοδος για να κανονίσετε μία μικρή απόδραση και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύετε την εποχή των γενεθλίων σας, η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιό σας σάς γεμίζει με ενέργεια, η αυτοεκτίμησή σας βελτιώνεται και μπορείτε πιο εύκολα να ανταποκριθείτε με σιγουριά στα καθήκοντά σας. 

Να θυμάστε πώς οι πλανήτες αυτή τη στιγμή ευθυγραμμίζονται και το δικό σας ζώδιό βρίσκεται στο κέντρο αυτής της ευθυγράμμισης με τον κύριο πλανήτη, τον Κρόνο στον Οίκο του γενέθλιου Ήλιου σας.

Ό,τι ζήσετε και κάνετε αυτές τις ημέρες θα έχει αντίκτυπο καθ’ όλη τη γενέθλια χρονιά σας και επιπλέον θα θέσετε τις βάσεις για τα επόμενα 14 χρόνια!

Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα φέρνει πολλή δραστηριότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Οι ομαλές σχέσεις μπορούν να επισημοποιηθούν και οι καλές συνεργασίες να δώσουν καρπούς. 

Οι δυσαρμονικές σχέσεις και οι προβληματικές συνεργασίες παίρνουν την άγουσα. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά σε δύσκολους συντρόφους και συνεργάτες αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε πολλά χωρίς να αναπληρωθούν.

Μετά τις 11 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, η ευφυΐα σας τονίζεται, οι ρυθμοί της ζωής σας επιταχύνονται και έχετε περισσότερη διαύγεια σε συνεργασίες, συμβόλαια και ταξίδια. Σε συνεργασία με τον Δία από τον 3ο Οίκο οι συγγραφείς έχετε λαμπρές εμπνεύσεις και πολλοί Υδροχόοι ανακαλύπτουν νέα ταλέντα και δεξιότητες που δεν φαντάζονταν ότι κατείχαν.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 20 του μηνός ενισχύει τα οικονομικά σας, ομορφαίνει την όψη σας, σας κάνει πιο γοητευτικούς και τονίζει την αυταξία σας.

Στη συνέχεια η Νέα Σελήνη δίνει ευκαιρία για ένα νέο οικονομικό συμβόλαιο, πολύ επικερδές, ένα νέο προσοδοφόρο επάγγελμα και πιο ωφέλιμες διατροφικές συνήθειες. Προσοχή όμως στο βάρος σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Νιώθετε ήδη το εορταστικό κλίμα της Αποκριάς να σας συνεπαίρνει. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας γεμίζει με ρομαντισμό και σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα. Ιδίως μέχρι τις 11 του μήνα που Ερμής θα διέρχεται από τον Οίκο των φίλων και του κοινωνικού σας δικτύου η διάθεσή σας για πάρτι, εξόδους και διασκέδαση θα είναι τονισμένη και θα συνδεθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Όμως, η Πανσέληνος στις 5 Φεβρουαρίου σας φέρνει πολλές ευθύνες στην καθημερινότητάς με αποτέλεσμα να σας προσγειώνει απότομα. 

Θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και να δείτε μήπως χρειάζεστε μία μικρή άδεια από τη δουλειά σας.

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας περνούν από εξετάσεις. Με όσους συνεργάζεστε ομαλά, θα συνεχίσετε ακόμη πιο δυναμικά, ενώ όσοι σας βλέπουν ανταγωνιστικά θα απομακρυνθούν από εσάς.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας – η πιο σημαντική ολόκληρου του έτους – κάνει την εμφάνισή της στις 20 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ξεκινούν πολλές προσωπικές αλλαγές και έχετε περισσότερες ευκαιρίες να γυρίσετε τα πανιά εκεί που θέλετε. 

Από τις 20 του μήνα και μετά η Αφροδίτη με τον Δία στον 2ο Οίκο σας φέρνουν σημαντική ενίσχυση των οικονομικών σας. Όχι μόνο υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθεί το εισόδημά σας αλλά έρχεται ένα νέο επενδυτικό project.

Διαβάστε επίσης: