Από EW Staff
04 Ιουνίου, 2021 @ 23:38

Οι Felicity Jones και Shailene Woodley θα είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Netflix με τίτλο “The Last Letter from Your Lover” (Το Τελευταίο Γράμμα από τον Εραστή σου), η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Τζότζο Μόις.

Το “Τελευταίο Γράμμα από τον Εραστή σου”, όπου δύο συνυφασμένες ιστορίες διαδραματίζονται στο παρόν και το μέλλον, ακολουθεί την ιστορία της Έλι Χάγουορθ (Φελίσιτι Τζόουνς), μιας φιλόδοξης δημοσιογράφου που ανακαλύπτει έναν “θησαυρό” μυστικών ερωτικών επιστολών από το 1965 και αποφασίζει να λύσει το μυστήριο της απαγορευμένης σχέσης που κρύβεται στον πυρήνα τους.

Καθώς ανακαλύπτει την ιστορία της Τζένιφερ Στέρλινγκ (Σαϊλίν Γούντλεϊ), της συζύγου ενός πλούσιου βιομηχάνου, και του Άντονι Ο’Χερ (Κάλουμ Τέρνερ), του οικονομικού συντάκτη που έχει αναλάβει να τον καλύπτει, η ερωτική ιστορία της ίδιας της Έλι ξεκινά να ξεδιπλώνεται με την υποστήριξη ενός έντιμου και τρυφερού αρχειοφύλακα (Ναμπάν Ριζγουάν) που τη βοηθά να εντοπίσει περισσότερες επιστολές. Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζότζο Μόις ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ογκουστίν Φριζέλ.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από την Ογκουστίν Φριζέλ και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Ιουλίου του 2021.

Διαβάστε επίσης: