Από EW Staff
07 Μαρτίου, 2021 @ 18:39

Το Netflix επέλεξε την 18η Ιουνίου, δηλαδή την ημέρα της γιορτής του πατέρα, για την κυκλοφορία της νέας ταινίας “Fatherhood“, την οποία θα παρουσιάσει σε συνεργασία με τη Sony Pictures και τη Higher Ground Productions του ζεύγους Ομπάμα.

Ο Paul Weitz (In Good Company, About A Boy) ανέλαβε τη σκηνοθεσία του φιλμ και οι Dana Stevens (City of Angels, Safe Haven, For Love Of The Game) και Paul Weitz το σενάριο.

Πρωταγωνιστής του “Fatherhood” είναι ο υποψήφιος για Emmy Kevin Hart (Jumanji, The Upside), ενώ συμμετέχει και στην παραγωγή με τους Marty Bowen, David Beaubaire και Peter Kiernan.

Ο Hart θεωρείται κωμικός ηθοποιός, με τα stand-up του να πηγαίνουν πολύ καλά στο Netflix οπότε θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε αν τα καταφέρνει και σε έναν δραματικό ρόλο.

Πρόκειται για μια τρυφερή, αστεία και συγκινητική ιστορία, που βασίζεται στο βιβλίο Two Kisses for “Maddy: A Memoir of Loss & Love” του Matthew Logelin, με τον Hart να αναλαμβάνει στην υπόθεση, το πιο δύσκολο έργο στον κόσμο: την πατρότητα.

Στο “Fatherhood” πρωταγωνιστούν επίσης η υποψήφια για Όσκαρ Alfre Woodard (Juanita, Clemency), η Lil Rel Howery (Bad Trip, Get Out), η DeWanda Wise (Someone Great, Jurassic World: Dominion), ο υποψήφιος για Emmy Anthony Carrigan (Barry, Gotham), η Melody Hurd (Them) και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Paul Reiser (Mad About You, The Kominsky Method).

Διαβάστε επίσης: