Η τρίτη ταινία θα περιλαμβάνει στο καστ και τον Mads Mikkelsen.

Από EW Staff
23 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:50

Η Warner Bros. Pictures άλλαξε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο τρίτο κεφάλαιο των ταινιών “Fantastic Beasts”, το οποίο πλέον έχει τίτλο “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 15 Ιουλίου 2022, όμως τελικά, μεταφέρθηκε τρεις μήνες νωρίτερα, και αυτή τη στιγμή αναμένεται να φτάσει στους κινηματογράφους στις 15 Απριλίου 2022.

Στο “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” βλέπουμε την επιστροφή του βραβευμένου με Oscar Eddie Redmayne ως Newt Scamander, αλλά και τους Katherine Waterston ως Tina Goldstein, Dan Fogler ως Jacob Kowalski, Alison Sudol ως Queenie Goldstein, Ezra Miller ως Credence, Jude Law ως Albus Dumbledore, Jessica Williams ως Eulalie Hicks και Callum Turner ως Theseus. Επίσης, μία ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι αυτή του Mads Mikkelsen (“Another Round”) στο ρόλο του Gellert Grindelwald, που είχε νωρίτερα υποδυθεί ο Johnny Depp.

“Ο καθηγητής Albus Dumbledore γνωρίζει ότι ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald κυνηγάει να πάρει τον έλεγχο του κόσμου των μάγων”, γράφει η επίσημη σύνοψη. “Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στο Newt Scamander να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου αρτοποιού Muggle σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα πλάσματα και συγκρούονται με την αυξανόμενη λεγεώνα οπαδών του Grindelwald. Αλλά με τα στοιχήματα τόσο υψηλά, πόσο μπορεί να παραμείνει ο Dumbledore στο περιθώριο;”.

Ο David Yates, για μια ακόμα φορά, θα αναλάβει την σκηνοθεσία του φιλμ, βασισμένος στο σενάριο των J.K. Rowling και Steve Kloves.
Αναμένουμε εξελίξεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας στη χώρα μας το 2022.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: