Η σειρά "The First Lady" θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2022.

Από EW Staff
09 Νοεμβρίου, 2021 @ 12:21
THE FIRST LADY THE FIRST LADY (L-R): Kathleen Garrett as Laura Bush, Viola Davis as Michelle Obama and O-T Fagbenle as Barack Obama

To Entertainment Weekly εξασφάλισε τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα σειρά “The First Lady” με την Viola Davis στο ρόλο της Michelle Obama. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν οι Michelle Pfeiffer και Gillian Anderson ως Betty Ford και Eleanor Roosevelt αντίστοιχα.

Πρόκειται για τη νέα δραματική μίνι σειρά του Showtime, που αναφέρεται στην πρώην Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου, καθώς και σε άλλα δύο εξίσου σημαντικά πρόσωπα. Δημιουργός της σειράς είναι η Cathy Schulman και η Susanne Bier αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα εστιάσει στις προσωπικές και πολιτικές ζωές της Obama, της Ford και της Roosevelt βρίσκοντας “τις πορείες τους στην Ουάσιγκτον μέσα από μια ιδιαίτερα διαφωτιστική σχέση”, σύμφωνα με το Showtime. 

The First Lady: Η Viola Davis στο ρόλο της Michelle Obama

Η βραβευμένη με Oscar και Emmy ηθοποιός Viola Davis είχε μια κουβέντα με την πρώην Πρώτη Κυρία – και διάβασε τα απομνημονεύματά της Becoming – πριν τελικά υπογράψει να την υποδυθεί στη μίνι σειρά. “Νιώθω πολύ προστατευτική με τη Michelle”, λέει η Davis, η οποία είδε και μελέτησε το περσινό ντοκιμαντέρ του Netflix για την Obama, με στόχο να τελειοποιήσει τη συμπεριφορά και τις εκφράσεις της για το ρόλο της. Επί τη ευκαιρία, το ρόλο του Barack Obama υποδύεται ο O-T Fagbenle.

The First Lady: Michelle Pfeiffer στο ρόλο της Betty Ford

“Η Michelle είχε έναν πολύ απαιτητικό ρόλο να παίξει αυτή τη φορά, διότι υπήρχαν πολλές στιγμές που η ζωή της Betty ήταν εκτός ελέγχου εξαιτίας της εξάρτησής της“, δηλώνει η Schulman για τη Pfeiffer. “Η Michelle είναι όμορφη και ταυτόχρονα εύθραυστη και δυνατή. Έτσι, θεωρήσαμε πως ταιριάζει στην προσωπικότητα και το ρόλο της Betty Ford”, προσθέτει η ίδια. Στη σειρά, η Dakota Fanning υποδύεται την κόρη της Susan Ford, ενώ ο Aaron Eckhart τον Πρόεδρο Gerald Ford.

The First Lady: Η Gillian Anderson στο ρόλο της Eleanor Roosevelt

Ύστερα από την επιτυχία του “The Crown” και το ρόλο της ως Margaret Thatcher, η Anderson ήταν έτοιμη από μόνη της να παίξει το ρόλο της Eleanor Roosevelt, γυναίκας του Πρόεδρου Franklin D. Roosevelt – στη σειρά τον υποδύεται ο Kiefer Sutherland. “Νομίζω ότι υπάρχει ένα είδος ποιητικής μαγείας στην Gillian”, υποστηρίζει η Bier, ενθουσιασμένη από τα πορτρέτα των γυναικών αυτών, αφού έχει η ίδια σκηνοθετήσει τα δέκα πρώτα επεισόδια του “The First Lady”. “Λάτρεψα και τις τρεις πάρα πολύ με αυτή τη δουλειά”, συμπληρώνει η ίδια.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες.

THE FIRST LADY (L-R): Lexi Underwood as Malia, Viola Davis as Michelle Obama, Regina Taylor as Marian Robinson and Saniyya Sidney as Sasha
THE FIRST LADY (L-R): Dakota Fanning as Susan Ford, Michelle Pfeiffer as Betty Ford and Aaron Eckhart as Jerry Ford
THE FIRST LADY Michelle Pfeiffer as Betty Ford
THE FIRST LADY (L-R): Cailee Spaeny as Anna Roosevelt and Gillian Anderson as Eleanor Roosevelt
THE FIRST LADY Gillian Anderson as Eleanor Roosevelt

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: