Σε λιγότερο από μήνα, το Squid Game έγινε η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Από EW Staff
26 Οκτωβρίου, 2021 @ 17:01

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Squid Game, Lee Jung-jae, ο οποίος ερμηνεύει τον εθισμένο στον τζόγο Seong Gi-Hun (παίκτης 456), δήλωσε σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, πως δεν περίμενε με τίποτα ότι η σειρά θα κάνει επιτυχία παγκόσμιας εμβέλειας. 

Επιπλέον, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα εξωτερικά γυρίσματα της τελευταίας σκηνής, αφού έλαβαν μέρος χειμώνα, στη Νότιο Κορέα, με θερμοκρασίες εξαιρετικά χαμηλές. Για το τέλος, αφήνουμε το πιο σημαντικό. Θα υπάρξει τελικά δεύτερη σεζόν, όπως φημολογείται; 

Ο γνωστός πρωταγωνιστής δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, αλλά σε περίπτωση που η απάντηση είναι ναι, θα έχει σίγουρα εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του, αφού ο ρόλος του, του εξέλαβε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ο ίδιος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επειδή εξέλαβα πολλή αγάπη και στήριξη από τους θεατές, φυσικά και θα ήθελα να συμμετέχω και στη δεύτερη σεζόν, εφόσον υπάρξει. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω καθόλου στην παρούσα φάση το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία ή το αν θα αλλάξουν οι χαρακτήρες της σειράς. Δεν γνωρίζω τίποτα! Επίσης, δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο ρόλος του Gi-Hun, θα συνεχίσει ως κύριος ή δευτερεύον ρόλος. Ότι και να ισχύει όμως από τα δύο, σε κάθε περίπτωση θα πω ναι»

instafeed

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: