Κι όπως φαίνεται, έχει δίκιο...

Από EW Staff
16 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 11:40

Το  ντοκιμαντέρ που λέγεται “Jagged” έκανε πρεμιέρα, στις 14 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. 

«Αυτή δεν ήταν η ιστορία που συμφώνησα να πω» ήταν η πρώτη-πρώτη αντίδρασή της δηλώνοντας πως δεν θα το υποστηρίξει. Εννοείται πως δεν παρευρέθηκε καν στην προβολή. 

Η ταινία, θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 19 Νοεμβρίου και παρουσιάζει λεπτομερώς την εκτόξευση της φήμης της τραγουδίστριας, στην ηλικία των 20 ετών, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του άλμπουμ της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, του “Jagged Little Pill”. 

Η Alanis θεωρεί πως το φιλμ περιέχει πολλές ανακρίβειες που αλλοιώνουν τη συνολική εικόνα. Και αυτό παρά το γεγονός ότι (τους) έδωσε συνεντεύξεις που κράτησαν πολλές ώρες. Η 47χρονη τώρα τραγουδίστρια δήλωσε ότι συμφώνησε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ της Alison Klayman επειδή πίστευε πως θα γιόρταζαν την 25η επέτειο από αυτή την εμβληματική κυκλοφορία. 

Όπως έγραψε η Washington Post, η ταινία παρουσιάζει και το στόρι της υποτιθέμενης σεξουαλικής κακοποίησης της Morissette. Στο ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι είχε πλήθος σεξουαλικών επαφών όταν ήταν 15 ετών και τις χαρακτηρίζει ως νόμιμο βιασμό. Δεν αναφέρει λεπτομέρειες και ονόματα για τα περιστατικά, απλώς σημειώνει ότι το εξομολογούταν σε συνομήλικούς της αλλά δεν της έδιναν σημασία. 

«Πιστεύω ότι το φιλμ με μειώνει ως προσωπικότητα έστω και αν κάποια στοιχεία παρουσιάζονται με ακρίβεια» αναφέρει, θεωρώντας πως, τελικά, υπήρχαν κακές προθέσεις από τους συντελεστές του. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: