Και ο τίτλος αυτής "Raymond and Ray".

Από EW Staff
31 Αυγούστου, 2021 @ 16:30

Η Apple Original Films βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης μιας νέας ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο “Raymond and Ray“, με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Ewan McGregor και τον υποψήφιο για Όσκαρ Ethan Hawke

Το φιλμ “Raymond and Ray” γράφτηκε και σκηνοθετείται από τον Rodrigo García (Albert Nobbs). Στην παραγωγή συμμετέχει ο βραβευμένος με Όσκαρ Alfonso Cuarón, ο Bone Curtis και η Julie Lynn, μέσω της Mockingbird Pictures.

Η υπόθεση θα επικεντρωθεί στην ιστορία δύο ετεροθαλών αδελφών, που έχουν ζήσει στη σκιά ενός απαίσιου πατέρα. Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν αίσθηση του χιούμορ και η κηδεία του αποδεικνύεται μια καλή ευκαιρία για να συναντηθούν μετά από καιρό και να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Υπάρχει θυμός, υπάρχει πόνος, υπάρχει τρέλα, αλλά υπάρχει κι αγάπη.

Ο McGregor αυτή τη στιγμή γυρνάει την τηλεοπτική σειρά Obi-Wan Kenobi για το Disney+, ενώ σύντομα θα τον δούμε στη νέα ταινία “Pinocchio”  του Guillermo del Toro.

Ο Hawke από την άλλη βρίσκεται στα γυρίσματα του Moon Knight που επίσης θα προβληθεί στο Disney+ και στη συνέχεια θα συμμετέχει στα The Black Phone, The Northman και στο sequel του Knives Out στο Netflix.

Μένει να δούμε ποιοι θα συμπληρώσουν το καστ του “Raymond and Ray” και πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: