Από EW Staff
31 Ιανουαρίου, 2023 @ 08:08
IMG 1300 H Marisa Abela ως Amy Winehouse στο φιλμ BACK TO BLACK (Credit : Focus Features)

IMG 1301

Marisa Abela & Amy Winehouse CREDIT:JEM MITCHELL;EVERETT

Η Marisa Abela που ξεκίνησε πρόσφατα τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας «Back To Black» ερμηνεύοντας την Amy Winehouse μίλησε για τη διαδικασία που πέρασε για να μεταμορφωθεί όπως η αδικοχαμένη τραγουδίστρια. Κατέληξε μάλιστα να πει ότι θα δώσει το 110% του εαυτού της για να ενσαρκώσει την Amy Winehouse στη μεγάλη οθόνη. 

Η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε στο podcast «Before the Lights» ότι έχασε βάρος με υγιή τρόπο προκειμένου να υποδυθεί την Amy Winehouse στο χειρότερο σημείο της ζωής της.

IMG 1302

«Για τη δική μου ψυχική υγεία, ήταν πραγματικά θετικό, επειδή η σχέση μου με το φαγητό και το σώμα μου ήταν πάντα τόσο προσωπική», δήλωσε.

«Η σχέση μου με το σώμα μου όντως άλλαξε και έγινα πιο συνειδητοποιημένη για την εξωτερική εμφάνιση μου. Ακόμα και τώρα, οι άνθρωποι μιλούν για το βάρος που έχασα», συνέχισε.

Η Marisa Abela ανέφερε ότι βλέπει διαφορετικά τα σχόλια αυτά επειδή έπρεπε να χάσει βάρος για τον συγκεκριμένο ρόλο ενώ μίλησε επίσης για τη διαφορά του να χάνεις βάρος με έναν δομημένο, υγιή τρόπο σε σχέση με τον ανθυγιεινό τρόπο με τον οποίο έχασε βάρος η Amy Winehouse, η οποία πάλευε με τις διατροφικές διαταραχές και τον αλκοολισμό.

Η Marisa Abela είπε ότι απολαμβάνει την εξάσκηση επειδή μαθαίνει να γίνεται καλύτερη τραγουδίστρια και κιθαρίστρια. «Μπορείς είτε να ακούσεις, είτε να δεις, είτε να αισθανθείς τα οφέλη που πραγματικά συμβαίνουν», σημείωσε.

IMG 1299

H Marisa έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην σειρά Industry

Η 26χρονη Βρετανίδα ηθοποιός δούλεψε επίσης για να μπορέσει να μιμηθεί την προφορά, τον τρόπο ομιλίας και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο τραγουδούσε η Amy Winehouse, ενώ έπρεπε επίσης να μάθει πώς άλλαζε η φωνή της Winehouse καθώς η υγεία της επιδεινωνόταν.

«Είναι ένα τεράστιο προνόμιο που δεν το αντιμετωπίζω ελαφρά τη καρδία. Αισθάνομαι ότι είναι ευθύνη», δήλωσε η Marisa Abela για τον ρόλο της Amy Winehouse.

«Θα αδικούσα πολλούς ανθρώπους αν δεν έδινα 110% σε αυτό και αυτό σκέφτομαι με την εξάσκηση», συμπλήρωσε.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Back To Black», σε σκηνοθεσία της Sam Taylor-Johnson – η οποία είναι και η σύζυγος του απόλυτου φαβορί Aaron Taylor Johnson για τον ρόλο του Μποντ- δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν.

IMG 1300 1

Η Marisa Abela υποδύετε την Amy Winehouse στο BACK TO BLACK Credit : Focus Features

IMG 1303

Διαβάστε επίσης: