Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει από σήμερα το πρωί.

Από EW Staff
14 Οκτωβρίου, 2021 @ 15:30

Μία μεγάλη συναυλία ανακοινώθηκε για το καλοκαίρι του 2022. Οι Muse, από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού, θα παίξουν στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ στις 29 Ιουνίου, σε μια βραδιά που προβλέπεται πολύ δυναμική.

Σημειώστε τραγούδια που θα ακούσουμε: “Uprising”, “Starlight”, “Madness”, “Resistance”, “Hysteria”, “Feeling Good”, “Knights of Cydonia”, “Time Is Running Out”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Psycho”. Συν το γεγονός ότι θα έχουν και καινούργιο δίσκο να μας παρουσιάσουν.

ΟΙ Muse έρχονται στο πλαίσιο του Ejekt Festival. Στο ίδιο φεστιβάλ εμφανίστηκαν και πριν από έξι χρόνια μπροστά σε 30 χιλιάδες κόσμο. Το live τους ήταν εκρηκτικό. “Γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα κάθε λεπτομέρειας του οπτικοακουστικού θεάματος που παρουσιάζουν, σε κάθε περιοδεία τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν κάτι που το κοινό δεν έχει ξαναδεί, οδηγώντας την live εμπειρία σε νέα standards”, λένε από το Ejekt.

Εισιτήρια
Zone B 55 ευρώ (early bird), 58 ευρώ
Zone A 90 ευρώ (early bird), 110 ευρώ
VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ

***Σημείωση***
Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων για τα Ejekt 2020 και 2021, προκειμένου να εξασφαλίσουν το νέο τους εισιτήριο στην ίδια κατηγορία ζώνης και τιμής με το παλιό τους εισιτήριο, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 να μπουν στη σελίδα viva.gr και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσης του νέου τους εισιτηρίου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: