Στο ανοιχτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» με τη Χρυσούλα Στεφανάκη και τον Σωτήρη Προίσκο.

Από EW Staff
27 Αυγούστου, 2021 @ 08:00

Μία συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη «Γιάννη Σπανό» θα μας ταξιδέψει το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»,  στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Βριλησσίων, με τη Χρυσούλα Στεφανάκη και τον Σωτήρη Προίσκο.

Όπως συστήθηκε η παράσταση τους σε Ελλάδα και εξωτερικό «μ´ένα πιάνο και μία φωνή», η Χρυσούλα Στεφανάκη δυο χρόνια περίπου μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου συνθέτη Γιάννη Σπανού παρουσιάζει ένα δίωρο πρόγραμμα με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μόνο με ένα πιάνο επιλέγοντας τα πιο γνωστά του τραγούδια. Η ερμηνεύτρια τα μοιράζεται μοναδικά με αφηγήσεις από προσωπικες εμπειρίες που έζησε πλάι στον σπουδαίο συνθέτη. Πρωτοσυνεργάστηκαν το 2002 με δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα. Το 2013 περιόδευσαν στην Αμερική με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία με τη φωνή της ερμηνεύτριας Χρυσούλας Στεφανακη και τον μοναδικό Γιάννη Σπανό στο πιάνο.

Σήμερα τα εμβληματικά του τραγούδια«Οδός Αριστοτέλους», «Άνθρωποι μονάχοι», «Μαρκίζα», «Θα με θυμηθείς», «Φταίμε και οι δυο», «Πες πως μ’αντάμωσες», ξαναζωντανεύουν μέσα από τις συγκινητικές ερμηνείες σε μιά παράσταση με μουσικές και τραγούδια που αγαπάμε και θα τραγουδάμε διαχρονικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανοιχτό Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη , Βριλήσσια
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 / Ώρα έναρξης: 21:00
Προπώληση
– https://www.ticketservices.gr
– Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων: Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)

Διαβάστε επίσης: