Το φιλμ έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στους κινηματογράφους στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Από EW Staff
30 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 18:20

Η STXfilms ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κατασκοπευτικής ταινίας του Guy Ritchie με πρωταγωνιστή τον Jason Statham, η οποία τώρα έχει επίσημα ονομαστεί “Operation Fortune: Ruse de Guerre”. 

Η ημερομηνία προβολής της στους κινηματογράφους δεν πέφτει πάνω σε κάποια άλλη ταινία, ώστε να έχει άμεσο ανταγωνισμό. Ωστόσο, η πρεμιέρα της θα εξακολουθεί να είναι στον ίδιο μήνα με κυκλοφορίες άλλων ταινιών υψηλού προφίλ, όπως για παράδειγμα τα “The 355”, “Scream”, “The Man From Toronto”, “The Tragedy of Macbeth”, “Morbius” και “The Black Phone”.

Στο έργο, που αρχικά είχε τον τίτλο “Five Eyes”, βρίσκουμε τον Guy Ritchie στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Ivan Atkinson και Marn Davies (“The Gentlemen”, “Wrath of Man”), με τον Ritchie να δίνει το στίγμα του στους διαλόγους. Πέρα από τον Statham,  συμμετέχουν οι Josh Hartnett (“30 Days of Night”), Aubrey Plaza (“Ingrid Goes West”), Cary Elwes (“The Princess Bride”) και ο Βρετανός ράπερ Bugzy Malone.

“Ο σούπερ κατάσκοπος Orson Fortune (Jason Statham) πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει τις πωλήσεις μιας θανατηφόρας νέας τεχνολογίας όπλων, που χρησιμοποιεί ο δισεκατομμυριούχος έμπορος Greg Simmonds (Hugh Grant)”, λέει η επίσημη σύνοψη. “Συνεργαζόμενος απρόθυμα με μερικούς από τους καλύτερους κατασκόπους του κόσμου (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), ο Fortune και το πλήρωμά του προσλαμβάνουν τον μεγαλύτερο κινηματογραφικό αστέρα του Χόλυγουντ Danny Francesco (Josh Hartnett) για να τους βοηθήσει στην παγκόσμια μυστική αποστολή τους για να σώσουν τον κόσμο”.

Αυτό το έργο σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη συνεργασία μεταξύ Ritchie και Statham, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στα “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, “Snatch”, “Revolver”, αλλά και στο “Wrath of Man”.

Αναμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και για την Ελλάδα.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: