Η Mariah Carey δεν έκρυψε μάλιστα, την απογοήτευσή της, σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο TikTok.

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 17:20

Μπορεί ο Ryan Reynolds να είναι μεγάλος φαν της Mariah Carey, όμως δυστυχώς -για εκείνον- δεν κατάφερε να την ενθουσιάσει με το νέο του βίντεο στο TikTok για το τραγούδι της Fantasy

Η Mariah Carey δεν έκρυψε μάλιστα, την απογοήτευσή της στην πρόσφατη δημοσίευσή της στο TikTok με την performance του ηθοποιού. 

Στην αρχή του τραγουδιού, ο ηθοποιός φαίνεται να μην κάνει απολύτως τίποτα, ενώ απλά κοιτάζει την οθόνη, έχοντας πάνω από το πρόσωπό του μία ένδειξη, που γράφει: Loading. Στο τέλος μόνο του βίντεο, ξεκινάει να κουνάει τα χέρια του σε μία εντελώς λάθος χορογραφία, με αποτέλεσμα το οργισμένο βλέμμα της Mariah Carey. 

@mariahcarey

#duet with @vancityreynolds That wasn’t part of the plan! 😂❤️ #FreeGuy #Fantasy

♬ Fantasy – Mariah Carey

Αυτό δεν ήταν μέρος του σχεδίου“, έγραψε η τραγουδίστρια στην λεζάντα του βίντεο, με τον Ryan Reynolds να απαντάει στο Twitter, δημοσιεύοντας το βίντεο: “Το αγαπημένο μου πράγμα από ό,τι συνέβη στις 25 Αυγούστου”. Αξίζει βέβαια, να σημειωθεί ότι στις 25 Αυγούστου ήταν τα γενέθλια της αγαπημένης του, Blake Lively -και σίγουρα αυτό ήταν ένα αστείο μεταξύ τους. 

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, το τραγούδι Fantasy τον βοήθησε να αντλήσει έμπνευση όσο δούλευε στην ταινία Free Guy, στην οποία ήταν εκτελεστικός παραγωγός. 

“Χρειάστηκε να μιλήσω στην Mariah και της είπα πως το τραγούδι αυτό ήταν η ενέργειά μας στην ταινία, καθώς μας βοήθησε να δουλέψουμε τόσο στην δημιουργία της, όσο και στα σενάρια. Ενθουσιάστηκε”, είχε αναφέρει ο ηθοποιός στο Variety. 

Βέβαια, ο ενθουσιασμός της φάνηκε και μέσα από τα tweets της τραγουδίστριας, όταν πρόσφατα ανάρτησε πως είδε το Free Guy… εννιά φορές στη σειρά!

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: