Η ταινία, προς το παρόν, έχει προγραμματιστεί για μια αποκλειστική κυκλοφορία σε αίθουσες για 30 ημέρες, ξεκινώντας στις 24 Νοεμβρίου.

Από EW Staff
30 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 14:45

Η Walt Disney Animation Studios επιτέλους δημοσίευσε το επίσημο trailer του “Encanto”, της επερχόμενης κωμικής περιπέτειας φαντασίας.

Το βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω μαζί με τη νέα αφίσα, παρουσιάζει την οικογένεια των Madrigals, της οποίας το κάθε μέλος ήταν προικισμένο με εξαιρετικές δυνάμεις, το οποίο συνέβη όταν το σπίτι τους ζωντάνεψε μέσω της μαγείας. Επίσης, μαθαίνουμε πώς η μαγεία του σπιτιού τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς μαζί με τις δικές τους ικανότητες. Τώρα, εναπόκειται στο μόνο μέλος της οικογένειας που δεν έχει σχέση με τη μαγεία, τη Mirabel, να αγωνιστεί και να βρει έναν τρόπο να προστατεύσει την οικογένειά της και το σπίτι τους, την Casita.

“Στην ταινία παρακολουθούμε την ιστορία μιας ασυνήθιστης οικογένειας, των Madrigals, που ζουν κρυμμένοι στα βουνά της Κολομβίας σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια ζωντανή πόλη, σε ένα υπέροχο, γοητευτικό μέρος που ονομάζεται Encanto”, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη. “Η μαγεία του Encanto χάρισε σε κάθε παιδί της οικογένειας μια μοναδική δύναμη, εκτός από ένα, τη Mirabel. Αλλά όταν ανακαλύπτει ότι η μαγεία γύρω από το Encanto κινδυνεύει, η Mirabel συνειδητοποιεί πως είναι η μόνη από τους Madrigals που μπορεί να είναι η τελευταία ελπίδα της οικογένειάς της και να την βοηθήσει”.

Το “Encanto” σκηνοθετείται από τους Byron Howard και Jared Bush, στηριζόμενοι σε ένα σενάριο των Bush και της συν-σκηνοθέτιδας Charise Castro Smith. Οι κινηματογραφιστές άντλησαν έμπνευση από το ερευνητικό τους ταξίδι στην Κολομβία κατά το πρώιμο στάδιο ανάπτυξης του project, καθώς και από τη συνεχή συνεργασία τους με μια ομάδα συμβούλων εμπειρογνωμόνων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας.

Η ταινία θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργια τραγούδια από τον Lin-Manuel Miranda (“Hamilton”, “Moana”), συμπεριλαμβανομένου ενός πρωτότυπου τραγουδιού του βραβευμένου με Latin Grammy Carlos Vives, με τίτλο “Colombia, Mi Encanto”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: