Από EW Staff
03 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 11:30
H ερμηνεύτρια με την ονειρεμένη φωνή κάνει μία στάση στη Θεσσαλονίκη και στη Μονή Λαζαριστών για μία και μοναδική συναυλία Κυριακή βράδι.

IMG 9230

Στην Ελλάδα το κοινό τη λατρεύει και το απέδειξε κάνοντας sold out τις συναυλίες της το 2019 και το 2021. Η Emma Shapplin έρχεται αυτή την Κυριακή να  μας καταπλήξει ξανά σε μια παράσταση με ερμηνείες που αναδύονται από τα βάθη της ψυχής. Στη συναυλία της στην Μονή Λαζαριστών τον πρώτο λόγο θα έχει το συναίσθημα: «Εκτιμώ πολύ την έκφραση του συναισθήματος μέσα από την τέχνη.
Αν καταργήσουμε το συναίσθημα, τότε τι θα έχουμε να πούμε ως καλλιτέχνες;
Η τέχνη γεννιέται από το συναίσθημα και η φωνή μας αντανακλά απόλυτα την προσωπικότητά μας… είναι ένα όργανο το οποίο συνδέεται με όλο μας το σώμα», επισημαίνει η Γαλλίδα σταρ.

IMG 9232

Η Γαλλίδα σταρ της μουσικής ερμηνεύει με πάθος τραγούδια που έχει λατρέψει το κοινό.

Ρομαντική, μυστηριώδης και φλογερή, η Emma Shapplin συνδυάζει στις συναυλίες της την ένταση και τη συναισθηματική φόρτιση της όπερας με τον αισθησιασμό και την αμεσότητα της ποπ μουσικής.
Με φωνή που αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη ότι η μουσική δεν εντάσσεται σε κατηγορίες ούτε χρειάζεται ετικέτες, η Emma έκανε την πρώτη τεράστια επιτυχία της με το «Spente le stelle» από το πρώτο της άλμπουμ το 1997, «Carmine Meo», που ξεπέρασε τα 1.500.000 αντίτυπα σε πωλήσεις. Έκτοτε, η Emma Shapplin μεσουρανεί, μοναδική στο είδος της, στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Τη μεγάλη της επιτυχία ακολούθησαν τέσσερα ακόμη πολύ επιτυχημένα προσωπικά άλμπουμ («Etterna», «Macadam Flower», «Dust of a Dandy», «Venere»), τραγούδια από το πλούσιο υλικό των οποίων θα απολαύσουμε στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Ας ταξιδέψουμε στ’ αστέρια με τη μαγική φωνή της Emma Shapplin!Διαβάστε επίσης: