Θα υπάρχουν θεϊκά φορέματα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Από EW Staff
21 Δεκεμβρίου, 2021 @ 09:03
Emily in Paris. Lily Collins as Emily in episode 203 of Emily in Paris. Cr. Stéphanie Branchu/Netflix © 2021

Η Lily Collins μίλησε για τις πολυαναμενόμενες στιλιστικές επιλογές που θα δούμε στην δεύτερη σεζόν του Emily in Paris.

Αναφέρθηκε στο ότι η σειρά συνεργάστηκε με τη διάσημη σχεδιάστρια Patricia Field και τη Marilyn Fitoussi, την οποία περιέγραψε ως τη ”αντίστοιχη Γαλλίδα” Field, η Collins δήλωσε αποκλειστικά στο PEOPLE: «Οι δυο τους μαζί είναι ιδιοφυΐες και έχουν τόσο διαφορετικές και ταυτόχρονα παρόμοιες απόψεις για την μόδα.”

“Οι δύο τους δημιουργούν αυτόν τον διάλογο που είναι τόσο συναρπαστικός. Έχουν τόσο καλή συνεργασία”, συνεχίζει. ”Συνδυάζουμε νέους και άγνωστους σχεδιαστές που τους διακρίνει η vintage αισθητική”.

“Η μεταξύ τους συνεργασία καθώς και με κάθε ηθοποιό είναι καταπληκτική. Αυτή τη σεζόν, θα μπορούσαμε να μπούμε στην γκαρνταρόμπα και να πούμε “Ω, αυτό είναι για τον Samuel [Arnold]. Λοιπόν, αυτό είναι για την Camille [Razat], αυτό για την Ashley [Park], Αυτό είναι για μένα. Όλοι έχουμε τόσο ξεχωριστά στυλ”, προσθέτει η Lily Collins. ”Είναι πραγματικά δύσκολο να δημιουργήσεις μία σειρά όπου κάθε χαρακτήρας έχει το δικό τους στιλ, την δική του αισθητική, και να πρέπει να τονίσεις το στοιχείο της μόδας στη δεύτερη σεζόν, αναρωτιόμουν «Θεέ μου, πώς το κάνει αυτό;”.

Τον περασμένο μήνα, η Lily Collins μίλησε στην αυστραλιανή Vogue και υποσχέθηκε ότι οι στιλιστικές επιλογές της Emily θα συνεχίσουν να βελτιώνονται.

”Η φωτεινότητα και η τόλμη και το παιχνίδι με τη μόδα και η αίσθηση του χιούμορ που έχει η Έμιλι στην γκαρνταρόμπα της ενισχύουν την προσωπικότητά της, ειδικά όταν βγαίνει από την εποχή του COVID όπου η άνεση ήταν το παν”, είπε, προσθέτοντας πως: ”Δεν υπάρχουν καθόλου φόρμες”.

Θα υπάρχουν, ωστόσο, «θεϊκά φορέματα» που επέλεξε η στυλίστρια Patricia Field -πρώην στυλίστρια και του Sex and the City- ανάμεσά του και ορισμένα του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, συν εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως μικροσκοπικά πορτοφόλια που ”δεν χωρούν τίποτα… αλλά είναι αρκετά αστεία και γλυκά”.

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Emily in Paris έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: