Η ταινία θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της Marvel, που αφηγείται την ιστορία των εξωγήινων Skrulls.

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 16:21

Η διάσημη Καλίσι του Game of Thrones, δηλαδή η ηθοποιός Emilia Clarke, επιβεβαίωσε επιτέλους ότι θα παίξει στη νέα σειρά της Disney, με τίτλο Secret Invasion.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο show του Jimmy Fallon “The Tonight Show” η Clarke είπε: “Είμαι ήδη φοβισμένη. Οι πρώτοι άνθρωποι, που μίλησα από την Marvel είναι αυτοί της ασφάλειας και είμαι πεπεισμένη πως αυτή την στιγμή υπάρχει ένας άντρας έξω από το σπίτι μου. Είναι ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο εκεί έξω εδώ και πολύ καιρό, το ορκίζομαι”.

Ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο ρόλος της βραβευμένης με Emmy ηθοποιού, όμως το σίγουρο είναι πως θα ενταχθεί στο καστ, με τον Samuel L. Jackson ως Nick Fury,τον Ben Mendelsohn ως Τalos και τον Kingsley Ben-Adir. Επίσης, στο καστ περιλαμβάνεται η Olivia Colman, όμως παραμένει άγνωστος ο ρόλος της.

Η ταινία θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της Marvel, που αφηγείται την ιστορία των εξωγήινων Skrulls. Αφού ο πλανήτης τους καταστράφηκε, χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους, μεταμορφώνονται και προσπαθούν να εισχωρήσουν σε άλλους πλανήτες. Ανάμεσά τους και η Γη.

Όπως ανέφερε η Clarke, μάλλον δεν την θεωρούν πολύ καλή στο να κρατάει μυστικά, αν σκεφτεί κανείς τα spoilers, που είχε δώσει στο παρελθόν για το Game of Thrones, οπότε δεν της έχουν δώσει παραπάνω πληροφορίες για το τι πρόκειται να κάνει.

Παρόλα αυτά, εξομολογήθηκε πως αρχικά δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο, αλλά οι άνθρωποι της παραγωγής την έπεισαν τελικά. “Οι παραγωγοί ήταν, που με έκαναν να θέλω να το κάνω. Θεωρώ ότι έχουν δώσει σε αυτό και την καρδιά τους και το μυαλό τους. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και είναι τόσο συναρπαστικό αυτό, που γίνεται, που πραγματικά θέλω να είμαι μέρος του”, ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: