Από George Satsidis
17 Οκτωβρίου, 2022 @ 09:51
IMG 9797 O Elon Musk στο εξώφυλλο του θρυλικού Rolling Stone!
IMG 9790

Mέρος του αφιερώματος του Rolling Stone στον Musk
με τίτλο “Ο αρχιτέκτονας του αύριο!”

Βουτιά στον παράξενο κόσμο του Elon Musk κάνει ένα νέο ντοκιμαντέρ της Βρετανικής τηλεόρασης ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι εξωγήινος και πως αυτό που ζούμε είναι ένα video game!

Ο πάμπλουτος 51χρονος Νοτιοαφρικανικής καταγωγής Elon Musk πάντα μας εκπλήσσει με τις δηλώσεις του, με τελευταία αυτή που θέλει την 31χρονη μητέρα των 2 εκ των 10 παιδιών του, Grimes με την οποία είναι σε μια σχέση on-off, να είναι αποκύημα της φαντασίας του, όπως αποκαλύπτεται στο ντοκιμαντέρ του BBC2 The Elon Musk Show.

IMG 9794

Eξώφυλλο και στο έγκυρο περιοδικό The Atlantic.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Vanity Fair Devin Gordon, ο επικεφαλής των κολοσσών Tesla και SpaceX του αποκάλυψε πως η Grimes είναι δικό του “δημιούργημα” ώστε να ανταποκρίνεται στην ιδανική σύντροφο.

Ο Elon Musk που φέρεται να αξίζει 207,7 δις δολάρια και αυτή την περίοδο διεκδικεί εκ νέου να αγοράσει το Twitter ισχυρίζεται πως οι άνθρωποι είναι προσομειώσεις ενός εξελιγμένου video game-όπως αποκάλυψε σε ένα συνέδριο το 2016- ότι ο ίδιος είναι εξωγήινος ενώ έχει ρίξει το γάντι και στον Vladimir Putin για έναν αγώνα πυγμαχίας one on one.  Tαυτόχρονα o Musk παρέχει δορυφορικό ίντερνετ στους Ουκρανούς. Παράλληλα ετοιμάζεται, όπως ισχυρίζεται, να αποικήσει τον Άρη.

IMG 9795

Βέβαια, μπορεί από τη μία να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει ανθρώπινο είδος, αλλά ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που έχει επιλέξει να μένει σε ένα ταπεινό τριάρι αξίας 45.000 λιρών, προτρέπει τον κόσμο να κάνει παιδιά και είναι και ο ίδιος πατέρας 10 παιδιών από τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Ο αμύθητος πλούτος του Elon Musk του επιτρέπει να κάνει ό,τι ισχυρισμούς θέλει για να είναι πάντα στην επικαιρότητα καθώς και να είναι όσο εκκεντρικός επιθυμεί. Άλλωστε, όπως ξέρουμε, ό,τι δηλώσεις είσαι, πόσο μάλλον όταν με τα χρήματά σου μπορείς να πραγματοποιείς πολλούς από τους πιο τρελούς ισχυρισμούς σου.

IMG 9792
IMG 9797 1

Διαβάστε επίσης: