Το Netflix έχει ετοιμάσει μια ευχάριστη έκπληξη στους φαν της σειράς!

Από EW Staff
23 Μαΐου, 2021 @ 18:57

Λίγο έχει απομείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Elite και το Netflix ετοίμασε κάποιες εκπλήξεις για τους θαυμαστές του επιτυχημένου προγράμματος.

Πρόκειται για μια νέα σειρά «διηγήσεων» που σκοπό έχει να γεμίσει το κενό ανάμεσα στο φινάλε της τρίτης σεζόν και στον πολυαναμενόμενο νέο κύκλο.

Το Elite: Short Stories είναι μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων που θα κυκλοφορήσει στο Netflix από τις 14 μέχρι τις 17 Ιουνίου και θα προσφέρει στους φαν μια ολοκληρωμένη ιστορία των προσωπικών σχέσεων μερικών βασικών χαρακτήρων της σειράς.

Ακολουθούν αναλυτικές περιγραφές των επεισοδίων και trailers:

14.06.2021
Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe

Η Ρέμπε εγκαινιάζει το νέο της σπίτι με ένα πάρτι για τους φίλους της, αλλά η κατάσταση παίρνει δραματική τροπή με τη βοήθεια ναρκωτικών και απροσδόκητων καλεσμένων.


15.06.2021
Elite Short Stories: Nadia Guzmán

Επιστρέφοντας στην Ισπανία για τον γάμο της αδελφής της, η Νάντια δεν είναι σίγουρη αν πρέπει να δει τον Γκουθμάν, με τον οποίο έχει σχέση από απόσταση.


16.06.2021
Elite Short Stories: Omar Ander Alexis

Με τον καρκίνο του σε ύφεση, ο Άντερ σκοπεύει να περάσει το καλοκαίρι βοηθώντας τον Αλέξις, με τον οποίο έκαναν μαζί χημειοθεραπεία, να κάνει την αγωγή του.


17.06.2021
Elite Short Stories: Carla Samuel

Ο Σαμουέλ κάνει μια μεγάλη, ρομαντική κίνηση στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να πείσει την Κάρλα να μην επιβιβαστεί στην πτήση της για το Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: