Η Εύα Γκαρθία Σαενθ ντε Ουρτούρι γεννήθηκε στη Βιτόρια της Ισπανίας, πήρε πτυχίο οπτικής και οπτομετρίας και εργάστηκε αρκετά χρόνια στον τομέα αυτόν και, μάλιστα, πρόσφατα έγινε καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Αλικάντε.

Από EW Staff
22 Φεβρουαρίου, 2022 @ 07:52
eleonora

Ελεονώρα Της Ακουιτανίας της Eva Garcia Saenz de Urturi από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Το 2012, το βιβλίο της “La saga de los longevos” χαρακτηρίστηκε εκδοτικό φαινόμενο και μεταφράστηκε στα αγγλικά, με μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ακολούθησαν τα “Los hijos de Adán” και “Pasaje a Tahití” (2014) και, το 2016, ξεκίνησε η θρυλική “Τριλογία της Λευκής Πόλης”. Τώρα, επιστρέφει με ένα καθηλωτικό, ιστορικό θρίλερ, που διατρέχει έναν αιώνα γεμάτο βεντέτες, αιμομιξίες και πολέμους, κι ένα σκοτεινό μυστήριο γύρω από τρεις ζωές, που θα σφυρηλατήσουν το μέλλον αυτού που σήμερα ονομάζεται Ευρώπη.


1137. Ο δούκας της Ακουιτανίας –της πιο περιζήτητης περιοχής της Γαλλίας– βρίσκεται νεκρός στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πού οφείλεται ο θάνατός του. Η κόρη του, Ελεονώρα, αναλαμβάνει να πάρει εκδίκηση και γι’ αυτό αποφασίζει να παντρευτεί το γιο εκείνου που πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του πατέρα της: του Λουδουβίκου ΣΤ΄ του Παχέος, βασιλιά της Γαλλίας. Όμως, στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, ο Λουδοβίκος πεθαίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Οπότε, η Ελεονώρα, με την ακούραστη συνδρομή των γάτων της Ακουιτανίας –των επικών κατασκόπων ολόκληρου του δουκάτου– θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιον πραγματικά ευνοεί η στέψη δυο τόσο άπειρων παιδιών στο θρόνο.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: