Η έναρξη των γυρισμάτων είχε προβλήματα για την παραγωγή.

Από EW Staff
10 Νοεμβρίου, 2021 @ 12:03

Και ενώ στη Θεσσαλονίκη άρχισαν τα γυρίσματα της νέας περιπέτειας των “Expendables 4”, φαίνεται πως ξεκίνησαν με προβλήματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τοπικών μέσων, δυο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ έχουν τραυματιστεί στα γυρίσματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) Πάνος Κουάνης, διαψεύδει την είδηση ενώ επισημαίνει ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής για το θέμα εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όμως, ο πρώτος τραυματισμός, έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας, με καταγωγή από την Βουλγαρία, έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.
Η κατάστασή του δε, κρίνεται κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο τεχνικός φαίνεται να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε τα προηγούμενα 24ωρα στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα Ελληνικά Πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας τρίτος άνθρωπος, κασκαντέρ του Jason Statham, τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από το αμάξι στο άλλο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τους τραυματισμούς, τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται κανονικά.

O Statham είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του στο instagram λίγες ώρες νωρίτερα ένα μικρής διάρκειας βίντεο από τα γυρίσματα.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter


Διαβάστε επίσης: