Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Elxis.

Από EW Staff
15 Οκτωβρίου, 2021 @ 13:30

Η J.D. Robb, λογοτεχνικό ψευδώνυμο της Nora Roberts, Νο1 best seller συγγραφέας στη λίστα των “New York Times”, υπογράφει την best seller σειρά “Στο Θάνατο”, επίσης Νο1 στην αντίστοιχη λίστα των “New York Times”.

Στη φουτουριστική αυτή σειρά μυστηρίου και αγωνίας, πρωταγωνιστεί η Ιβ Ντάλας, υπαστυνόμος στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης, με σκοτεινό παρελθόν, η οποία έχει τώρα να αντιμετωπίσει μια ιδιοφυΐα με την καρδιά ενός δολοφόνου που, αθόρυβα, γίνεται η σκιά κάθε θηράματος. H Ιβ Ντάλας βρίσκει το πρώτο θύμα μέσα στο διαμέρισμά του και έρχεται μπροστά σε μία αποτρόπαια ανθρωποκτονία. Το δεύτερο θύμα δολοφονείται σε ένα άδειο, πολυτελές διαμέρισμα, ωστόσο, τα κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο ανδρών, φαινομενικά είναι ελάχιστα. Το μόνο είναι ότι, και οι δύο, υπέστησαν ανείπωτα βασανιστήρια πριν από το θάνατό τους. Επίσης, και οι δύο, κρατούσαν καλά φυλαγμένο ένα μυστικό, εδώ και δέκα χρόνια. Ένα μυστικό το οποίο μοιραζόταν και ο Ρόαρκ, ο σύζυγος της Ιβ που πρέπει να προλάβει το χρόνο, πριν προστεθεί ακόμα ένα θύμα στη μακάβρια λίστα.

Να υπενθυμίσουμε πως, παρότι αρχικά, προοριζόταν για τριλογία, έπειτα από απαίτηση των αναγνωστών, που ζητούσαν επίμονα κι άλλες ιστορίες με την Ιβ και το μυστηριώδη σύντροφό της, η σειρά συνεχίστηκε και, μέχρι στιγμής, αριθμεί 51 βιβλία! Στην Ελλάδα, κυκλοφορούν τα “Διάσημες στο Θάνατο”, “Γυμνές στο Θάνατο”, “Ανίκητες στο Θάνατο” και “Υποταγμένοι στο Θάνατο”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: