"Ο λαός της Ουκρανίας είναι δυνατός και γενναίος, αλλά το να είσαι δυνατός και γενναίος δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις υποστήριξη", λέει η Kunis.

Από EW Staff
04 Μαρτίου, 2022 @ 14:07
mila kunis

“Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα, μια περήφανη Αμερικανίδα. Αγαπώ όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου, αλλά σήμερα δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι Ουκρανή”, λέει η Mila Kunis σε ένα βίντεο με τον σύζυγό της Ashton Kutcher, ξεκινώντας την έκκλησή της να βοηθήσει την πατρίδα της.

Το ζευγάρι συνεργάστηκε με το Flexport.org και το AirBnB.org για να δημιουργήσει το Stand with Ukraine GoFundMe για να προσφέρει βοήθεια στην εμπόλεμη χώρα.

Η Kunis, η οποία γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά ήρθε στις ΗΠΑ το 1991, είναι, όπως πολλοί άνθρωποι -ιδιαίτερα όσοι έχουν ουκρανική καταγωγή- πρόθυμη να βοηθήσει τους πολίτες που πλήττονται από τον απρόκλητο πόλεμο της Ρωσίας στην πατρίδα της.

“Συγκεντρώνουμε χρήματα για να στηρίξουμε μια προσπάθεια ανακούφισης που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και θα παράσχει την απαραίτητη προσφυγική και ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή”, λέει ο Kutcher, τονίζοντας ότι επικεντρώνονται στην παροχή στέγασης, προμηθειών και πόρων σε όσους έχουν ανάγκη.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει 3 εκατομμύρια δολάρια στο Flexport.org και το AirBnB.org μέσω του GoFundMe με στόχο να συγκεντρωθούν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, η Flexport θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια “απευθείας σε γνωστές ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις) επί τόπου”, διασφαλίζοντας ότι η βοήθεια θα παρέχεται στους ανθρώπους που την έχουν περισσότερο ανάγκη, ενώ η AirBnB θα υποστηρίζει τη στέγαση και το κόστος διαβίωσης σε όσους έχουν φιλοξενήσει πρόσφυγες.

“Ο λαός της Ουκρανίας είναι δυνατός και γενναίος, αλλά το να είσαι δυνατός και γενναίος δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις υποστήριξη”, καταλήγει η Kunis. “Πρέπει να στηρίξουμε τον λαό της Ουκρανίας. Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε”.

Για να κάνετε δωρεά στο Stand with Ukraine, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: