Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του.

Από EW Staff
20 Αυγούστου, 2021 @ 14:30

O ηθοποιός Francis “Frankie” Mossman, που έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του στη σειρά Spartacus: Blood and Sand, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών στο σπίτι του στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Ο ατζέντης του από την εταιρεία Kathryn Rawlings & Associates επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του με μία ανακοίνωση στο E!News.

Με βαθιά λύπη, αναφέρω τον θάνατο του Francis Mossman. Ο Francis ήταν μέλος της Ένωσης των Ηθοποιών whānau στη Νέα Ζηλανδία για πολλά χρόνια και ήταν τόσο αγαπητός τόσο στη βιομηχανία όσο και στις παρέες του. Ήταν πάντα σαν ένα φως, έφερνε την αισιοδοξία και την χαρά παντού. Ο Francis θα λείψει σε όλους πολύ. Η καρδιά μας είναι μαζί του και με την οικογένειά του σε αυτή την δύσκολη στιγμή“, έγραφε η ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία συμμετείχε στο Shortland Street και έκανε μερικές εμφανίσεις στα Americans in Oz, The Amazing Extraordinary Friends και στη διαδικτυακή σειρά The Horizon. Το 2012 όμως, γνώρισε την μεγαλύτερη επιτυχία στην μέχρι τότε καριέρα του, ως Vitus στην σειρά Blood and Sand, παίζοντας σε μόλις τέσσερα επεισόδια.

Η οικογένειά του δημιούργησε έναν διαδικτυακό έρανο, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του και να καταφέρουν να μεταφέρουν το σώμα του πίσω στη Νέα Ζηλανδία. “Ο Francis ήταν ένας πολύ αγαπητός αδερφός και γιος. Ήταν ένα σεβαστό μέλος της κοινότητας των ηθοποιών και βρήκε μία υποστηρικτική οικογενειακή κοινότητα και στο Σίδνεϋ. Το χαμόγελό του και η έντονη παρουσία του, θα λείψουν σε όλους όσους στάθηκαν τυχεροί να τον γνωρίσουν”, έγραψαν σε δημοσίευσή τους τα αδέρφια του Francis Mossman, Laurence και Jeremy.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η αιτία του θανάτου του, όμως η αναφορά της οικογένειάς του μαρτυρά πως τα απανωτά lockdowns λόγω του κορωνοϊού είχαν ισχυρό αντίκτυπο πάνω του, καθώς δεν μπορούσε να δουλέψει και “τα εσωτερικά του τραύματα από το γυμνάσιο επανήλθαν”.

“Ο κόσμος, που αντιμετωπίζουμε αυτό τον καιρό είναι ένα βάρος στους ώμους πολλών, ειδικά των ανθρώπων της τέχνης, οι οποίοι είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν δραματικά μετά τα lockdowns για τον Covid”, συνέχιζε η δημοσίευση.

Ο Francis Mossman ζούσε με τη σύντροφό του Lachlan, τη μητέρα του May, τον πατέρα του Reginald και τα αδέρφια του Jeremy και Laurence.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: