Από EW Staff
10 Ιουνίου, 2021 @ 15:08

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και πατέρας της Blake Lively, Ernie Lively, σε ηλικία 74 ετών. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την καρδιά του και πέθανε τελικά εξαιτίας επιπλοκών στις 3 Ιουνίου. 

Ο Lively ήταν γνωστός για τους ρόλους του στα Passenger 57, The West Wing, Mullholland Falls, Baywatch, καθώς και στο Sisterhood of the Travelling Pants, όπου μάλιστα υποδύθηκε τον πατέρα της πραγματικής του κόρης, Blake.

Πέρα από τη διάσημη κόρη του, είχε ακόμα τέσσερα παιδιά, τον Jason, τον Robin, τον Eric και τη Lori, οι οποίοι έχουν όλοι ακολουθήσει την υποκριτική. Ήταν γεννημένος στη Βαλτιμόρη το 1947 και πριν ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού, εργαζόταν ως καθηγητής Αγγλικών.

Ο Ernie Lively έκανε το ντεμπούτο του στην οθόνη με έναν μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς The Waltons. Έκτοτε, κέρδισε μικρούς ρόλους σε ταινίες και εμφανιζόταν επίσης σε μία κωμική εκπομπή με τον Phil MacHale, όπου απέκτησαν μεγάλη φήμη ως το δίδυμο “Runner & Ernie”. 

Εκτός από τη δική του υποκριτική καριέρα, είχε ασχοληθεί και με τη διδασκαλία, χτίζοντας έτσι την καριέρα πολλών σύγχρονων ηθοποιών, καθώς και των παιδιών του.  

Διαβάστε επίσης: