"Θα υπέγραφε κανείς για ένα χοντρό κοκκινομάλλικο αγόρι που ραπάρει παίζοντας μία μικρή κιθάρα; Μπα, δεν νομίζω".

Από EW Staff
17 Ιουλίου, 2021 @ 17:14

O Ed Sheeran δεν ήταν πάντα ο εκατομμυριούχος διάσημος μουσικός, που όλοι γνωρίζουν σήμερα.

Μάλιστα, όχι μόνο δεν είχε χρήματα, αλλά ήταν ίσως σε πολύ πιο άσχημη οικονομική κατάσταση από αυτή που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο 30χρονος μουσικός, που πλέον έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας και μετράει περίπου 220 εκατ. δολάρια στην περιουσία του, κάποτε ζούσε έχοντας μονάχα δύο ζευγάρια κάλτσες.

Συγκεκριμένα, o Ed Sheeran ανέφερε στο Metro: “Συγκρίνω τον εαυτό μου εδώ που βρίσκομαι τώρα και πώς ήμουν όταν έγραψα το πρώτο μου κομμάτι, το “The A Team”. Τότε είχα μόνο δύο ζευγάρια κάλτσες. Βασικά, δεν τις είχα πλύνει ποτέ νομίζω, απλά άλλαζα το ένα ζευγάρι και φορούσα το άλλο. Αν συναντήσεις ποτέ κάποιον που με γνώριζε τότε, θα έχει σίγουρα να σου πει ότι τα πόδια μου μύριζαν τόσο άσχημα…”.

Ακόμα εξήγησε πως πριν γνωρίσει όλη αυτή τη φήμη, που έχει τώρα, όποιος τον έβλεπε, έλεγε: “Θα υπέγραφε κανείς για ένα χοντρό κοκκινομάλλικο αγόρι που ραπάρει παίζοντας μία μικρή κιθάρα; Μπα, δεν νομίζω”.

Βέβαια, ο ίδιος πλέον ανταμείφθηκε και με το παραπάνω, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για έναν από τους διασημότερους μουσικούς της γενιάς του.

Μάλιστα, η ευτυχία του πλέον είναι διπλή, αφού έγινε για πρώτη φορά πατέρας τον Σεπτέμβριο. Η αγαπημένη του έφερε στον κόσμο την μικρή τους κόρη, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Διαβάστε επίσης: