Το θρίλερ Echoes αποτελεί την πρώτη συνεργασία του Netflix και του βραβευμένου με Pulitzer συγγραφέα και παραγωγού Βrian Yorkey.

Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 17:41

Η Michelle Monaghan μπαίνει στο καστ της νέας σειράς του Netflix με τίτλο “Echoes” των Brian Yorkey και Quinton Peeples και ο ρόλος της διαφέρει από όσα έχουμε δει έως τώρα.

Η διάσημη ηθοποιός θα υποδυθεί δύο μονοζυγωτικές δίδυμες, τη Λένι και την Τζίνα. Η πλοκή του νέου μυστηριώδους θρίλερ ακολουθεί τα βήματα των δύο αδερφών, οι οποίες κρύβουν ένα επικίνδυνο μυστικό.

Από όταν ήταν παιδιά, αντάλλαξαν μυστικά τις ζωές τους, ενώ ζουν μια διπλή ζωή, τόσο ως παιδιά όσο και ως ενήλικες. Μοιράζονται δύο σπίτια, δύο συζύγους, παιδιά και όλα κυλούν μια χαρά, μέχρι που η μία εκ των δύο εξαφανίζεται.

Παρά το γεγονός ότι είναι ίδιες, είναι και ταυτόχρονα πολύ διαφορετικές. Η Λένι είναι μία ήσυχη γυναίκα, που προτιμά να μένει σπίτι και έχει παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα. Φροντίζει το αγρόκτημα και τα άλογα, που έχει και προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της.

Από την άλλη μεριά, η Τζίνα είναι κάπως πιο “επαναστατική”. Γύρισε την πλάτη της στην παλιά της ζωή και το έσκασε στο Λος Άντζελες, προσπαθώντας να γίνει διάσημη.

H Michelle Monaghan γνώρισε μεγάλη φήμη από την συμμετοχή της στην ταινία του Netflix με τίτλο “Messiah”, καθώς και στην δραματική σειρά της Hulu “The Path”, στο πλευρό του Aaron Paul.

Το θρίλερ Echoes είναι η πρώτη συνεργασία του Netflix και του βραβευμένου με Pulitzer συγγραφέα και παραγωγού Yorkey.

Η σειρά θα αποτελείται από επτά επεισόδια, όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης: