Από EW Staff
21 Νοεμβρίου, 2022 @ 20:21
IMG 0414

Στις 25 Οκτωβρίου του 1975 πραγματοποιήθηκε η θρυλική εμφάνιση του Elton John στο Στάδιο Ντότζερ, μια συναυλία η οποία εκτόξευσε την καριέρα του. Ο Elton John ολοκλήρωσε χθες το βράδι αυτή τη συναρπαστική διαδρομή. Ύστερα από 47 χρόνια επέστρεψε στο Στάδιο Ντότζερ, για να μας χαρίσει την τελευταία του παράσταση στη Β. Αμερική.


“Cold Heart”: Dua Lipa | Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium | Disney+

Το πρωτότυπο συναυλιακό γεγονός «Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ» ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Disney+. Οι fans του Elton John είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία σαν να βρίσκονται στην πρώτη σειρά της συναυλίας και να παρακολουθήσουν τη μαγευτική παράσταση του Rocket Man από το Στάδιο Ντότζερ.

Οι βραβευμένες με GRAMMY, Dua Lipa, Kiki Dee και Brandi Carlile συναντήθηκαν στη σκηνή του Στάδιου Ντότζερ, τιμώντας τον θρυλικό Elton John και τη θρυλική του καριέρα.

IMG 0414

Έπεσε το στάδιο Dodger με το ντουέτο Dua Lipa- Elton John “Cold Heart”!
Credit: Disney+

«Το να νιώσω την ενέργεια από τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου, όχι μόνο στο Στάδιο Ντότζερ, αλλά σε όλο τον κόσμο, ενώ θα παρακολουθούν ζωντανά από το σπίτι τους, είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό για μένα», δήλωσε ο Elton John. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γιορτάσω αυτή τη σημαντική βραδιά σε παγκόσμια κλίμακα. Ελπίζω όλοι να νιώσουν τη δύναμη και τη χαρά που χαρίζει η εμφάνιση σε μια σκηνή τόσο εμβληματική, όσο το Ντότζερ, ακριβώς όπως ένιωσα κι εγώ πριν από σχεδόν μισό αιώνα».

Το πρωτότυπο συναυλιακό γεγονός «Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ» τίμησε μια βραδιά-σταθμό στην ιστορία της μουσικής, καθώς πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό χρόνο στο Στάδιο Ντότζερ, δίνοντας σε περισσότερους από τους 50.000 θαυμαστές που βρέθηκαν εκεί αλλά και σε αμέτρητους fans παγκοσμίως, τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μοναδικού Εlton John τα τελευταία 50 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: