Ο Drake νόσησε από κορωνοϊό τον Μάρτιο του 2020.

Από EW Staff
19 Αυγούστου, 2021 @ 08:45
Drake Photo: Shutterstock

O Drake ανήκει κι αυτός στους άτυχους, που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό τον τελευταίο χρόνο και μάλιστα, ακόμα “πληρώνει τις συνέπειες”.

Ο ράπερ αποκάλυψε πως το γεγονός ότι νόσησε, συνέβαλλε στην απώλεια των μαλλιών του. Το τελευταίο διάστημα μόνο, έχει δει μια κάποια βελτίωση.

Ο Drake αναφέρθηκε σε αυτό στην απάντησή του σε έναν θαυμαστή του στο Instagram, o οποίος του έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σχετικά με το κούρεμά του. Ο τραγουδιστής είχε ξυρίσει ένα μικρό σημείο στα μαλλιά του σε σχήμα καρδιάς.

Αυτή η καρδιά με αγχώνει“, του έγραψε ο θαυμαστής του με τον Drake να απαντά: “Είχα Covid και οφείλεται σε αυτό. Τα μαλλιά μου μεγάλωναν περίεργα, οπότε έπρεπε να το πάρω από την αρχή. Θα ξαναγυρίσει σύντομα, μην κράζετε”.

Η προσωρινή απώλεια μαλλιών είναι ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα του Covid-19. Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, το 33% των ανθρώπων, που νόσησαν, παρατήρησαν το συγκεκριμένο σύμπτωμα. Φυσικά, παίζει σημαντικό ρόλο και το άγχος, αλλά και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ασθένεια ταλαιπωρεί πολύ και το σώμα.

Η ηθοποιός Alyssa Milano είχε αναφερθεί κι εκείνη στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού το αντιμετώπισε και η ίδια. “Είναι δύσκολο. Ειδικά όταν είσαι ηθοποιός και η μισή σου ταυτότητα ίσως να στηρίζεται σε αυτά τα πράγματα. Εκτός από αυτό, αντιμετωπίζω ακόμα και μία θολούρα στο κεφάλι μου, η οποία δεν βοηθάει πολύ, καθώς σαν ηθοποιός ξανά, πρέπει να θυμάμαι διαλόγους, να είμαι σε ετοιμότητα για να απαντήσω και να ανταποκριθώ άμεσα. Είναι λίγο τρομακτικό”, παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Ο Drake ήταν ένας από τους πρώτους celebrities, που μίλησε για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό. Νόσησε τον Μάρτιο του 2020, καθώς βγήκε βόλτα με τον σταρ του ΝΒΑ Kevin Durant, ο οποίος διαγνώστηκε κι εκείνος θετικός.

Όπως αποκάλυψε, έκανε ξανά τεστ λίγο καιρό μετά και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, παρόλα αυτά όμως, δεν απόλαυσε καθόλου τη διαδικασία. “Ήταν πολύ άβολο. Βάζουν αυτό το στικάκι μέσα στις σκέψεις σου σχεδόν”, είπε χαρακτηριστικά.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: