Ακόμα μία αναβολή για το πολυαναμενόμενο sequel και οι θαυμαστές θα πρέπει να εξοπλιστούν με υπομονή.

Από EW Staff
05 Ιουλίου, 2021 @ 16:24

Πριν δύο χρόνια, ο Gareth Neame, Πρόεδρος της Carnival Films, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το sequel της ταινίας του Downton Abbey.

Η πρώτη ταινία προβλήθηκε στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2019 και η υπόθεση αφορούσε και πάλι την οικογένεια των Crawley με νέα μυστικά και ίντριγκες μεταξύ της αριστοκρατικής οικογένειας και του προσωπικού της.

Ενώ λοιπόν οι φαν του Πύργου του Downton περίμεναν τις 22 Δεκεμβρίου του 2021 για την επιστροφή των αγαπημένων τους χαρακτήρων, η ταινία μεταφέρεται για το πρώτο τρίμηνο του 2022, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας.

Tη σκηνοθεσία του sequel ανέλαβε ο Simon Curtis και ο δημιουργός της σειράς Julian Fellowes υπογράφει και πάλι το σενάριο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε να επιστρέφουν οι Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern και Penelope Wilton, ενώ έχουμε και νέες εισαγωγές ηθοποιών με τους Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye και Dominic West να συμπληρώνουν το καστ.

Downton Abbey

Η τηλεοπτική σειρά Downton Abbey

Το Downton Abbey του Julian Fellowes, κυκλοφόρησε το 2010 και ολοκληρώθηκε μετά από 52 επεισόδια, αποκτώντας φανατικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Η βρετανική σειρά εποχής περιγράφει τις ζωές της αριστοκρατικής οικογένειας Crawley και των υπαλλήλων τους, στις αρχές του εικοστού αιώνα. Απέσπασε περισσότερα από 52 βραβεία μεταξύ των οποίων τρεις Χρυσές Σφαίρες και θεωρείται μία από τις καλύτερες δραματικές σειρές όλων των εποχών.

Διαβάστε επίσης: