Είναι πλέον επίσημο.

Από EW Staff
04 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 11:31

Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για την αντικατάσταση των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου στο “τιμόνι” του μαγκαζίνο “Dot.” του ΣΚΑΙ.

“Νικητές” τελικά είναι η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης, που αναλαμβάνουν κι επισήμως πλέον, την παρουσίαση της εκπομπής στη νέα τηλεοπτική σεζόν.  

Η Νάντια Μπουλέ “κουβαλάει” μια επιτυχημένη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση ως ηθοποιός, δεν είναι όμως άγνωστα μονοπάτια αυτά που θα βαδίσει στον ΣΚΑΙ, αφού ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια, συνεπώς γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει. Ο Μίνως Θεοχάρης από την άλλη, ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής, είναι περιζήτητος τα τελευταία χρόνια από τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι δυο τους όπως φαίνεται έχουν καλή χημεία μεταξύ τους και είναι αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, συνεπώς είμαστε προετοιμασμένοι για μια όμορφη εκπομπή με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και θέματα γύρω από την ομορφιά, την υγεία, την ευεξία και όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή και τη διάθεσή μας καλύτερη και πιο θετική.

Πρεμιέρα το Σάββατο 18/9 & κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:30, στον ΣΚΑΙ.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: