Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer.

Από EW Staff
17 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 09:00

Στην καινούρια σειρά του Hulu με τίτλο “Dopesick”, οι Danny Strong και Barry Levinson εκτελούν χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη αντίστοιχα, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η FOX 21 Television Studios.

Το επίσημο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρουσιάζει τους χαρακτήρες των Michael Keaton, Rosario Dawson και Peter Sarsgaard, καθώς προσπαθούν να πολεμήσουν την απληστία και την εξαπάτηση μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, η οποία στοίχισε τη ζωή πολλών σκληρά εργαζόμενων υπαλλήλων, που έπεσαν στην παγίδα του λεγόμενου “θαυματουργού ναρκωτικού” τους.

Εμπνευσμένο από το best seller βιβλίο της Beth Macy στους New York Times, το “Dopesick” περιγράφεται ως ένα φιλόδοξο, τρομακτικό και συναρπαστικό δράμα που εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο μια εταιρεία προκάλεσε τη χειρότερη επιδημία ναρκωτικών στην αμερικανική ιστορία. Στην περιορισμένη σειρά 8 επεισοδίων, πρωταγωνιστούν οι Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Rosario Dawson, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, John Hoogenakker, Kaitlyn Dever, Phillipa Soo και Jake McDorman.

“Η σειρά τοποθετεί τους θεατές στο επίκεντρο της πάλης της Αμερικής με τον εθισμό στα οπιούχα, από τις αίθουσες συνεδριάσεων της Big Pharma έως την ταλαιπωρημένη κοινότητα εξόρυξης της Βιρτζίνια και τους διαδρόμους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών”, γράφει η επίσημη σύνοψη. “Αψηφώντας όλες τις πιθανότητες, οι ήρωες θα αναδυθούν σε ένα έντονο και συναρπαστικό ταξίδι για να καταρρίψουν τις άνανδρες εταιρικές δυνάμεις πίσω από αυτήν την εθνική κρίση και τους συμμάχους τους”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: