«Αυτό που φέρνει στη σειρά είναι απλά συναρπαστικό», λέει ο δημιουργός της σειράς, Jeremy Carver.

Από EW Staff
24 Αυγούστου, 2021 @ 13:00

Όταν η τρίτη σεζόν της σουρεαλιστικής superhero σειράς “Doom Patrol” κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στο HBO Max, μία χρονομηχανή θα φέρει έναν νέο χαρακτήρα στο προσκήνιο: την Madame Rouge, που θα την υποδυθεί η Michelle Gomez. Πριν από την πρεμιέρα, μπορείτε να δείτε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Εntertainment Weekly, από τον νέο χαρακτήρα.

Στα κόμικς της DC, η Madame Rouge ήταν παραδοσιακά αντίπαλος της Doom Patrol, σαν μέλος του Brotherhood of Evil. Η Gomez γνωρίζει και από ταξίδια στον χρόνο και από κακούς χαρακτήρες, έχοντας παίξει στο παρελθόν τη Master στο Doctor Who, αλλά η ηθική δεν είναι κάτι το δυσδιάκριτο στο Doom Patrol.

«Όταν της μιλούσα για τον ρόλο, προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι στα μάτια μας, η Madame Rouge του Doom Patrol είναι σαν αυτούς τους χαρακτήρες που δεν μπορείς να τους κατατάξεις σε καλούς ή κακούς», λέει ο δημιουργός της σειράς, Jeremy Carver, στο Entertainment Weekly. «Όλοι έχουν κάνει πράγματα που ίσως νιώθουν ντροπή για αυτά, αλλά αυτό δεν τους κάνει απαραίτητα κακούς ανθρώπους. Η εσωτερική πάλη «είμαι καλός ή κακός;» είναι αυτό που απασχολεί τη Michelle αυτή τη σεζόν.Αυτό που φέρνει στη σειρά είναι απλά συναρπαστικό».

Αν και ό,τι συνέβη στις δύο πρώτες σεζόν του Doom Patrol βασίστηκε στα κόμικς του Grant Morrison από τη δεκαετία του ’80, η τρίτη σεζόν μας πηγαίνει ακόμα πιο πίσω στην ιστορία του υπερηρωϊκού franchise. Οι συμπατριώτες της Madame Rouge, Brain και Monsieur Mallah από την Brotherhood Of Evil, εμφανίζονται για μια στιγμή στο πρόσφατο trailer της 3ης σεζόν. Και οι τρεις χαρακτήρες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’60 από τον original δημιουργό του Doom Patrol, Arnold Drake.

H Madame Rouge έχει δυνάμεις που μπορεί να αλλάξει τη μορφή της, κάπως παρόμοιες με την Rita (April Bowlby). «Είναι ειλικρινά ένα ξεχωριστό μονοπάτι αυτογνωσίας γιατί όταν μπαίνει στην Doom Patrol, ξεχνάει εντελώς ποια είναι και ποιες είναι οι δυνάμεις της» λέει ο Carver. «Έτσι, βλέποντάς την να ανακαλύπτει ξανά τι μπορεί να κάνει, έχει αρκετή πλάκα και είναι κάπως χαζό».

Κάτι μας λέει ότι η Madame Rouge, θα κλέψει την παράσταση, όταν η τρίτη σεζόν του Doom Patrol κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στο HBO Max.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: