Τα νέα επεισόδια του Doom Patrol κάνουν πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Από EW Staff
11 Αυγούστου, 2021 @ 00:44

Κυκλοφόρησε τo πρώτο επίσημο teaser της τρίτης σεζόν της σειράς του HBO Max, Doom Patrol. Τα πρώτα τρία επεισόδια του νέου κύκλου θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, θα κυκλοφορεί ένα καινούριο επεισόδιο κάθε Πέμπτη μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου.

Η Doom Patrol είναι μια ομάδα νεαρών “φρικιών” με υπερδυνάμεις, που πολεμούν για έναν κόσμο, ο οποίος δεν θέλει ούτε να τους ξέρει. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Brendan Fraser, Diane Guerrero, Matt Bomer, April Bowlby, Joivan Wade και Timothy Dalton.

“Η τρίτη σεζόν ανοίγει με το αποκορύφωμα της αντιπαράθεσης της Dorothy με τον Candlemaker, το οποίο θα οδηγήσει τελικά σε μία τραγική απώλεια. Οι Doom Patrol έχουν μπλέξει σε δύσκολα σταυροδρόμια και ο καθένας τους προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ποιος πραγματικά είναι και το ποιος θέλει να γίνει. Και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν η Madame Rouge φτάνει με μία μηχανή του χρόνου, έχοντας μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή, όμως… δεν μπορεί να την θυμηθεί”, γράφει η περίληψη της νέας σεζόν.

Στον νέο κύκλο θα εισβάλλουν στο καστ η Michelle Gomez στον ρόλο της Madame Rouge και οι Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalathara και Gina Hiraizumi, ως μέλη της Αδελφότητας Dada.

Η πλοκή είναι βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά κόμιξ της DC και δημιουργοί της είναι οι Arnold Drake, Bob Haney και Bruno Premiani.

Το σενάριο έχει υπογράψει ο σεναριογράφος του διάσημου Supernatural, Jeremy Carver.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: