Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς.

Από EW Staff
02 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 11:30

Το trailer της τρίτης σεζόν του Doom Patrol επιτέλους κυκλοφόρησε και μας προσφέρει μια καλή ματιά στην ηθοποιό Michelle Gomez, που υποδύεται τον ρόλο της Madame Rouge.

Σύμφωνα με το HBO Max, η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς ξεκινάει με την κορύφωση της αντιπαράθεσης της Dorothy με τον Candlemaker, που οδηγεί σε μια καταστροφική απώλεια. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι και κάθε μέλος αγωνίζεται να αντιμετωπίσει ποιοι είναι και ποιοι θέλουν να γίνουν. Και τα πράγματα γίνονται πολύ πιο περίπλοκα όταν η Madame Rouge φτάνει με μια χρονομηχανή, έχοντας να ολοκληρώσει μια πολύ συγκεκριμένη αποστολή. 

Υπενθυμίζουμε ότι στα κόμικς της DC, η Madame Rouge ήταν παραδοσιακά αντίπαλος της Doom Patrol, σαν μέλος του Brotherhood of Evil. Η Gomez γνωρίζει και από ταξίδια στον χρόνο και από κακούς χαρακτήρες.

Στο Doom Patrol πρωταγωνιστούν οι Brendan Fraser ως Cliff Steele (Robotman), Matt Bomer ως Larry Trainor (Negative Man), April Bowlby ως Rita Farr (Elasti-Woman), Diane Guerrero ωςCrazy Jane, Jovian Wade ως Vic Stone (Cyborg) και Timothy Dalton ως Niles Caulder (The Chief).

Τα πρώτα τρία επεισόδια του νέου κύκλου θα κάνουν πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσει ένα καινούριο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, με το φινάλε της σεζόν, να προβάλλεται στις 11 Νοεμβρίου του 2021.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: